![]() |
Piramidka [paypal] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Piramidka [paypal] (/Temat-Piramidka-paypal-72757) |
Piramidka [paypal] - xAzulante - 14-07-2013 17:06 Nie wiem czy temat sie przyjmie czy nie, ale myślę że warto spróbować. WPŁACAMY 40 GROSZY OSOBĄ PRZED. PRZYKŁAD: 1. OSOBA PODAJE SWÓJ PP 2. DRUGA OSOBA PŁACI PIERWSZEJ I PODAJE SWÓJ 3. TRZECIA PŁACI PIERWSZEJ I DRUGIEJ I PODAJE DALEJ... UWAGA !!! Aby nikt nie był poszkodowany piramidka RESETUJE się przy zapłacie około 20zł, czyli: któraś z kolei osoba będzie musiała zapłacić tylu osobom z przodu, że wyjdzie 20zł. Krótkie info: 1. Dopiero po zapłacie podajemy swojego PayPal'a. 2. Uczciwie by było, gdyby osobie której nie zwrócą się pieniądze, osoba z przodu powinny oddać symboliczne 40 gr. Ta akcja to test, zobaczymy jak to forum potrafi współpracować, myślę że dobry sposób abyśmy troche dorobili. Prosty zarobek z inwestycją 40 gr. MÓJ PP: [email protected] Pozdrawiam. Piramidka [paypal] - Coristo - 14-07-2013 17:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |