Wszystko za poradnik FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wszystko za poradnik FB (/Temat-Wszystko-za-poradnik-FB-72723) |
Wszystko za poradnik FB - vipper - 13-07-2013 23:47 Dam wszystkie swoje dotychczasowo wystawiane nisze, conent locker'y, programy i całą resztę (łącznie poradniki sprzedawane były po cenie 20 + 20 + 30 = 70 zł) wzamian za poradnik jak prowadzić FP - wersja dla ułomów. Teraz o co kaman? - otóż mój kuzyn postanowił podziałać w tej branży jako, że są wakacje. Jednak nie do końca wie, jak zacząć. Ja mu nie wytłumaczę, ponieważ zajmuje się PPA, nie social mediami ;d Nie ma funduszy na zainwestowanie w poradniki, więc prosił mnie o pomoc. Jako, że go lubię [] to oddam za taki poradnik swoje nisze i programy dotąd wystawiane na sell. Oferty na PW. Odp: Wszystko za poradnik FB - GTraxX - 13-07-2013 23:51 Wow, widzę że nieźle się poświęcasz dla swojego kuzyna . Napewno nie ma niczego na ten temat na forum albo google ? Warto poszukać yyy ... jakbyś tak bardzo chciał to mogę ci przekazać parę tip'ów na pw. Znam parę osób co mają strony po 70k fanów. Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 Wszystko za poradnik FB - yazir - 21-12-2013 16:37 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |