YT Flagowanie - Probblem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: YT Flagowanie - Probblem (/Temat-YT-Flagowanie-Probblem-72716) |
YT Flagowanie - Probblem - Jacuss - 13-07-2013 20:52 Stworzyłem mój własny filmik. Koles go skopiował i mój oflagował i mi usuneli a mu nie chociaz tęz go oflagowałem. Aha i zasłonił moje watermarki. Odwoałłem sie od dezycji YT od usunięcia ale od 2 dni nic. Co robić? Jak wrzucam ponowanie mój film to po 1h jest usuwany. RE: YT Flagowanie - Probblem - MixKosa - 13-07-2013 21:16 Nie wrzucaj go już do YT tyko gdzieś indziej na przykład na Dailymotion i nie flaguj kont ze swojego konta na którym masz nisze. I radzę nie dyskutować z pracownikiem YT bo to tylko po gorszy sytuacje. RE: YT Flagowanie - Probblem - draksone - 13-07-2013 21:20 też tak zrobiłem kolesiowi,teraz mój filmik jest top 1 w google RE: YT Flagowanie - Probblem - MixKosa - 13-07-2013 21:23 (13-07-2013 21:20)draksone napisał(a): też tak zrobiłem kolesiowi,teraz mój filmik jest top 1 w google Nie ciesz się za wcześnie bo obudzisz się rano i twojego filmiku już nie będzie, a na konto zostanie nałożona blokada za łamanie regulaminu. RE: YT Flagowanie - Probblem - kompik - 13-07-2013 21:40 Nic kłótnia, mój filmik do którego się przyłożyłem tak samo jak i do samego hacka, poleciał i w ten sam dzień już było 6 takich samych, dziś jak przeglądam na YT podstrony to na jednej podstronie przynajmniej 2 razy musi być @draksone Cytat: też tak zrobiłem kolesiowi,teraz mój filmik jest top 1 w googleJeśli na anyfiles, to dzięki za pod*lenie filmiku Nie bawię się już w YouTube, do poprzednich mocnych nisz nagram nowe filmy i tylko te wrzucę i mam też już taktykę jak zrobić żeby odstraszyć od kradzieży, żadne zakrywanie nie pomoże bo musiałby zakryć pół filmu RE: YT Flagowanie - Probblem - Jacuss - 13-07-2013 21:47 To co mam patrzeć jak ktos zarabia na moim opisie i filmiku z którego był 15$ dziennie? RE: YT Flagowanie - Probblem - kompik - 13-07-2013 21:51 Ja miałem i po 50$ dziennie, ale nic nie mogę zrobić Odpuściłem po 3 banie w ten sam dzień na YT, trochę boli. Pozostaje nam chyba tylko dailymotion i inne serwisy video no i przebić się przez ten gąszcz kopii naszego filmu RE: YT Flagowanie - Probblem - MixKosa - 13-07-2013 22:21 Jacuss wyczyść cookies i zrób konto nowe pod imieniem i nazwiskiem us, zweryfikuj konto Google i YT i wrzuć jeden film i zobacz co będzie się dziać jak nic to od czekaj 24-48h i wrzuć następny i działaj po woli a potem się rozpędź i pamiętaj nie zgłaszaj kont z konta na którym masz nisze tzw. filmy swoje co nagrywasz. Odp: YT Flagowanie - Probblem - GTraxX - 14-07-2013 00:56 Ouu. Miałem kiedyś podobny problem. Zgadzam się z przedmowcami. Btw. ja bym bardziej szedł w pozycjonowanie bloga niż w wrzucanie filmów (co nie mówię że tego masz nie robić bo yt i etc. naprawdę też sporo dają ) Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 RE: YT Flagowanie - Probblem - draksone - 14-07-2013 10:32 (13-07-2013 21:23)MixKosa napisał(a):(13-07-2013 21:20)draksone napisał(a): też tak zrobiłem kolesiowi,teraz mój filmik jest top 1 w google Ten filmik stoi już z 2 miesiące,poza tym nie przynosi mi dochodu,oprócz jednego pobrania z francjii EDIT: oprócz 3 pobrań z francji |