Dziennik pracy - vipper - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - vipper (/Temat-Dziennik-pracy-vipper-72673) |
Dziennik pracy - vipper - vipper - 13-07-2013 11:51 Haj! Ten dziennik pracy będzie inny niż wszystkie, będę tutaj zamieszczał info. dotyczące progressu nad programami dla tego forum, które będę udostępniał publicznie w Strefie dla Wtajemniczonych. Na pierwszy ogień bot FanCop Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzień 1: - Dodanie logowania z programu na stronę, - Pierwsze nieudane próby "lajkowania", - Własne opóźnienie co do "lajkowania", (w zależności od szybkości internetu), Dzień 2: - zmiana silnika na biblioteki GeckoFX, - dodanie "logowania" z programu, - dłuuugie próby nad "auto-lajkiem", - program prawie działa - wiesza* się co kilka minut, Dzień 3: - naprawienie wieszania, mam wolny net więc wydłużyłem czas pomiędzy akcjami, - wakacje - kilka dni wolnego, *wiesza - error ;d Dzień 4: - wolne od pisania programu, Dzień 5: - format PC , - pier*ole nie robie od nowa, Dzień 6: - przypomnienie sobie o dzienniku, - szukanie "co nowego naskrobać dla forum", Dzień 7: - nowy pomysł, jednak na chwilę obecną nie zdradzę o co c'mon @edit Uzupełniłem o kilka dni... RE: Dziennik pracy - vipper - bolo9797 - 13-07-2013 11:55 W jakim jezyku piszesz?? RE: Dziennik pracy - vipper - vipper - 13-07-2013 11:58 VB.net [czyt. Visual Basic] - jak ma się odpowiednie biblioteki to elegancko powinno działać, chociaż mam wrażenie, że tutaj nic dodatkowego nie będzie potrzebne... Pozdr. 2 @edit Strona stawia opór Internet Explorer'owi (byłoby zbyt pięknie ) więc przerzucam się na Gecko (Firefoxa). Firefox - Done RE: Dziennik pracy - vipper - vipper - 24-07-2013 14:04 Dzień 8: - nowy program to program do dodawania do katalogów, spamowania linkami w różnych miejscach, - stworzenie GUI programu, - wymyśliłem jak będzie program działał, - dodanie 2 stron, Dzień 9: - dodanie kolejnych stron, - dodanie nowej formy odpowiedzialnej za info o dodawaniu, Dzień 10: - poprawienie komunikatów, - dodanie kilka nowych stron, - dodanie informacji (prywatnych w kodzie, na przyszłość ) Dzień 11: - dodanie zabezpieczeń w programie, - dodanie nowych stron, - zaimportowanie wszelakich bibliotek do jednego pliku, Dzień 12: - przebudowanie programu, - dodanie możliwości wyboru stron: Skracacze / Katalogi i WebInfo Dzień 13: - usunięcie powtórzeń, - usunięcie niepotrzebnego kodu, Dni pozostałe do dziś: - dodawanie nowych stron www, - dodawanie nowych funkcji, Ogółem do tej pory, program dodaje wasze www do 34 stron: Skracacze + Katalogi + Web Info , a do tego pinguje wpisy. Jak ktoś chce przetestować program to na PRIV RE: Dziennik pracy - vipper - vipper - 30-07-2013 09:45 Dzień 14: - wolne - przesłanie PigamSEO Tutor'om Dzień 15: - stworzenie dwóch mirror'ów PPA Dzień 16: - stworzenie nowego mirror'a Dzień 17: - wystawienie na sell PigamSEO JAK KTOŚ MA GSA SER I CHCE DOROBIĆ SOBIE KILKA ZŁ TO NIECH NAPISZE NA PW Dzień 18: - przygotowanie 5 nowych stron na ExploitPHP do PigamSEO, - przygotowanie 20 nowych skracaczy do PigamSEO, - przygotowanie 5 nowych Indexerów do PigamSEO, Łącznie będzie około 30 nowych stronek automatem z PR 3 do PR 8, co stanowi prawie drugie tyle ile do tej pory oferował PigamSEO. Całość będę dodawał przez następne 1-3 dni Dziennik pracy - vipper - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |