Promowanie postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Promowanie postów (/Temat-Promowanie-postow-72646) |
Promowanie postów - prololex - 12-07-2013 20:07 Witam . Jako , że wizualnie stworzyłem bloga jak najlepiej mogłem , to od jutra zaczynam postować . Proszę o linki , porady co zrobić aby zebrać jak najwięcej odwiedzin bloga , postów . Wszelka pomoc mile widziana . RE: Promowanie postów - maciuus - 12-07-2013 20:22 -Tagi -Katalogi -Precle -YouTube [ następnie EnhanceViews, SYV i nabijanie wyświetleń] -DailyMotion -Unikalne wpisy -Możesz użyć GSA Search Engine Ranker RE: Promowanie postów - patryk0407 - 12-07-2013 21:24 od zawsze się zastanawiałem i niech ktoś mi odpowie jak może czym się różnią Katalogi od Precli? RE: Promowanie postów - vankosiara - 12-07-2013 22:34 Również się nad tym zastanawiam.. Jedyną różnicę jaką widzę ja to to, że precle mają dłuższy tekst (opis). A jak to widzi pozycjoner? Promowanie postów - ciamciaj - 13-07-2013 01:14 Inaczej są linki w treści, inne density, inne footprinty dla wyszukiwarek. Jednym zdaniem, czym bardziej różnorodne linki tym lepiej Wysłane z iPada za kasę z Astrocash |