![]() |
Zlece przeniesienie bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlece przeniesienie bloga (/Temat-Zlece-przeniesienie-bloga-72621) |
Zlece przeniesienie bloga - bartex89 - 12-07-2013 14:56 Witajcie, Szukam zaufanej osoby do pomocy w przeniesieniu bloga (wordpress wraz z baza danych). Chodzi mi o dobranie serwera, i pomoc w przeniesieniu. Propozycje na PW RE: Zlece przeniesienie bloga - skillz - 25-07-2013 21:57 Dałbym rade, jak coś to pisz na pw ile byś mi mógł zapłacić. Dodatkowo sprostuje, że nie bawię się w takie oferty, ale trochę drobnych mi brakuje ostatnio na paypalu ... Pozdrawiam. RE: Zlece przeniesienie bloga - bartex89 - 25-07-2013 22:03 juz nieaktualne. sam sobie poradziłem. RE: Zlece przeniesienie bloga - skillz - 25-07-2013 22:04 ok, w sumie to banalne jest ![]() Zlece przeniesienie bloga - yazir - 25-07-2013 22:05 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. Zlece przeniesienie bloga - surfer0700 - 25-07-2013 22:05 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |