[Zamknięty]Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Więcej działów i poddziałow w OffTopicu (/Temat-Zamkniety-Wiecej-dzialow-i-poddzialow-w-OffTopicu-7258) |
[Zamknięty]Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Songoku - 18-05-2010 13:58 Witam Mam taki oto pomysł Stworzenie nowych działów i poddziałów w OffTopicu 1.Lifestyle a) Hobby b) Muzyka c) Film d) Motoryzacja e) Sport 2.Komputery a) Tutoriale, b) Hardware c) Software d) Internet e) Grafika No i jeszcze można by zrobić dwa poddziazły w dziale OffTopic 1.OffTopic a) Humor b) Zabawy Dzięki temu nie było by takiego bu####u/bałaganu Foto \/ robione w Paincie RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Tech - 18-05-2010 14:06 Ja jestem na nie. Więcej klikania i w ogóle jakoś za dużo tego. Co najwyżej bym widział tak ze 2 poddziały, jak np. "Muzyka" i "Film", a resztę to już nie bardzo. RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Alcor - 18-05-2010 14:11 (18-05-2010 13:58)Songoku napisał(a): Witam Polecam najpierw sięgnąć po słownik... bo aż oczy bolą. @Topic To jest forum o lockerz... a Ty chcesz zrobić z niego nie wiadomo co ... Jestem definitywnie na NIE! RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Admin - 18-05-2010 14:20 Poczekam aż inni się wypowiedzą. RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Kicha - 18-05-2010 14:29 Za duzo tego wszystkiego... jak juz cos po dwa poddzialy i tyle a nie jak ty. RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Morfit - 18-05-2010 15:08 Jestem na nie RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Lubelak - 18-05-2010 15:40 zdecydowanie nie! to forum o lockerz! RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Kilol - 18-05-2010 15:52 W sumie nie mam nic przeciwko co do tego pomysłu. Byłoby wszystko bardziej posegregowane. Przypominam, że dział "Off-Topic" służy do zabaw i tematów nie związanych z Lockerz. RE: Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - vesemir - 18-05-2010 23:33 muzyka, film, motoryzacja... to są hobby jakby nie patrzyć, jakoś chyba nie wiele osób na forum np startuje w rajdach czy wyścigach i tylko z tego żyje, co do filmów i motoryzacji nie widzę przeszkód, z chęcią poczytałbym w jednym miejscu jakieś wrażenia czy opinie na temat różnych filmów czy nowości motoryzacyjnych niż odwiedzać dziesiątki stron... ale w dziale muzyka to co by było?? linki download?? mija się z celem... Co do komputerów się nie wypowiadam, nie znam się na tym ;] [Zamknięty][Zamknięty]Więcej działów i poddziałow w OffTopicu - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |