![]() |
Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? (/Temat-Wyniki-rankingu-wyszukiwania-youtube-jak-polepszyc-72485) Strony: 1 2 |
Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - dxdawid - 10-07-2013 00:11 Wyslalem film na yt i dodalem 100 lapek i wyswiatlenia w syv na 1200 i nie ma go w wyszukiwarce yt nawet na ostatnich miejscach. Dodalem 3 tagi i jest publiczny. Wiecie dlaczego nie ma go w wyszukiwarce yt. Aha jak wpisalem nazwe kanalu to nie byl na 1 miejscu tylko dalej RE: film nie pokazuje sie na yt - Admin - 10-07-2013 06:32 Tytuł filmu - Jeden z najważniejszych elementów wpływający na ranking wyszukiwania na Yotube. Powinien odzwierciedlać treść filmu i zawierać najważniejsze dla Ciebie słowa kluczowe. Na przykład w przypadku filmów poradników należy używać wyrażeń związanych z tym, jak takich materiałów poszukują użytkownicy. Przykłady? "jak utworzyć...", "jak zrobić...". Opis filmu - Powinien opisywać treść filmu i zawierać najważniejsze dla Ciebie słowa kluczowe. Opis filmu powinien być unikalny, a nie skopiowany od konkurencji. Zauważ że pierwsze zdania opisu stanowią część opisu pokazywanego w wynikach wyszukiwania, dlatego pamiętaj o umieszczeniu w nim najważniejszych słów kluczowych. Prócz tego: Tagi dla filmu... Linkowanie... Ilość wyświetleń, lajków, komentarzy filmu... Ilość subskrybentów i widzów kanału... Data dołączenia do Youtube... im starsze konto tym lepiej, zwiększa się TRUST RANK konta. Jakość materiału. Pozycjonowanie treści youtube nie różni się wiele od pozycjonowania w google. Optymalizacja opisu pozwoli na najbardziej efektywne wyniki. Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - ciamciaj - 10-07-2013 08:47 Dokładniej to 3 pierwsze linijki są wyświetlane w Google z tego co pamietam warto tam mieć główne słowo kluczowe ![]() Wysłane z iPada za kasę z Astrocash ![]() RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - patryk0407 - 10-07-2013 09:35 Admin mi też się przydadzą te rady, dzięki! ![]() ![]() RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - TastemanPL - 10-07-2013 18:21 Trochę się wtrące. Suby mają znaczenie w pozycji? RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - HuskD - 10-07-2013 18:26 @up Tak, jak wiele innych czynników. RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - TastemanPL - 10-07-2013 18:41 To stąd może brać się taka rzecz że mam parę x więcej viewsów like comment niż ci wyżej od mnie . RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - Vister81 - 10-07-2013 20:02 (10-07-2013 18:41)TastemanPL napisał(a): To stąd może brać się taka rzecz że mam parę x więcej viewsów like comment niż ci wyżej od mnie . Ponieważ na bank mają film dłużej, albo posiada on lepsze otagowanie ![]() RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - TastemanPL - 10-07-2013 20:11 1 rok temu wrzucony jeden ![]() RE: Wyniki rankingu wyszukiwania youtube - jak polepszyc? - ciamciaj - 12-07-2013 10:09 Moga mieć np wyświetlenia o wyższym współczynniku rentention ![]() ![]() |