Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
kupie konta youtube zweryfikowane - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: kupie konta youtube zweryfikowane (/Temat-kupie-konta-youtube-zweryfikowane-72465)

kupie konta youtube zweryfikowane - Verb22 - 09-07-2013 15:39

1.Nazwa przedmiotu : konta youtube
2.Opis przedmiotu : wezme na początek 100 kont yt, mozliwa dlasz współpraca
3.Zdjęcia : nie
4.Kontakt : pw
5.Cena : do negocjacji
6.Sposób zapłaty za przedmiot : payza, paypal

Ważne, tylko dla ludzi z dobrą reuputacją.

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - Br0nek1234 - 09-07-2013 15:53

(09-07-2013 15:39)Verb22 napisał(a):  5.Cena : do negocjacji
A ile dajesz za konto? Jakaś cena orientacyjna. (Co mojej reputacji to mam niska ponieważ admin mi usunął za zabawę linkiem od niej;p)

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - bitu92 - 09-07-2013 16:00

Pierw chce konta ale płaci po dostaniu ich beka
Chociaż sam ma reputacje niską Big Grin

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - Verb22 - 09-07-2013 16:15

bitu92

wystarczy wejść na twoje konto i popatrzeć na komenty tomazziego. Zbyt duże ryzyko dla mnie

bronek

od 0.50 w gore.

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - Br0nek1234 - 09-07-2013 16:20

Moga byc werfikowane przez strony czy na simach musza?

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - Verb22 - 09-07-2013 16:32

bronek

żeby nie padały. wytrzymale konta tylko kupuje.

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - matimus - 09-07-2013 19:36

(09-07-2013 16:15)Verb22 napisał(a):  bitu92

wystarczy wejść na twoje konto i popatrzeć na komenty tomazziego. Zbyt duże ryzyko dla mnie

bronek

od 0.50 w gore.

tomazzi dostał bana za podejście do użytkowników i jego "teksty" więc na nim bym się nie opierał ...

RE: kupie konta youtube zweryfikowane - Magoru - 09-07-2013 19:53

Sorry za offtop, ale uważam że mocne podejście i dobre argumenty to wyznaczniki szczerości użytkownika, i tak właśnie chociaż tomazziego nie znałem to widząc jego posty w niektórych tematach był kontrastem dla wszystkich innych, i sam obiektywnie uważam że bana dostać nie powinien, bana natomiast albo okrojenie reputacji powinni za to dostać Ci co codziennie jak te lemmingi klikają w te tematy reput za reput, reput za refback, reput za przysługe i nabijają gówno znaczącą reputacje
Błędem tego forum jest to że nie można dodawać negatywnych punktów, a wszystkie negatywne zachowania użytkownika właśnie chowają się gdzieś w postach czy w komentarzach profilu, a to źle bo nie ma żadnego punktu odniesienia, ale nie mnie o tym decydować, pewnie był jakiś powód, dla którego to wyłączono ale jeszcze nie było mnie na tym forum.

kupie konta youtube zweryfikowane - surfer0700 - 12-08-2013 18:52

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.