Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z wypłatą na konto bankowe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Problem z wypłatą na konto bankowe (/Temat-Problem-z-wyplata-na-konto-bankowe-72294)

Problem z wypłatą na konto bankowe - siwrus1231 - 06-07-2013 15:07

Witam. Chciałbym dowiedzieć się czemu pieniędzy, które wypłaciłem 2 dni temu (status : zakończone) nie ma jeszcze na moim koncie w banku? Weryfikacja konta bez problemu. Napisalem jużdo PP ale może będziecie wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam Wink

PS
Gdy weryfikowałem konto musiałem podać nazwe banku. Wpisałem PKO ale wchodząc do konta loguje się na iPKO... Nie mówie, że to dlatego?

RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - szykiryki - 06-07-2013 15:13

Pewnie w poniedziałek będą. Zwykle idą 2 dni robocze, dziś sobota, więc nie czekaj Smile.

Nazwę podałeś dobrą. iPKO to po prostu określenie, że logujesz się w systemie internetowym- to nie jest nazwa banku.

RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - Majka - 06-07-2013 15:15

Oczywiście, że w poniedziałek lub wtorek będą. Trochę cierpliwości...

RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - siwrus1231 - 06-07-2013 15:27

Aha, dzięki chłopaki Big Grin Już myślałem, że coś źle podałem i mi 30 zł chapną Big Grin

A no tak Big Grin Sorry Big Grin Dzięki Majka Big Grin

RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - WazzaP - 06-07-2013 15:28

Chłopaki? A Majka? Xpokerface

@down
Przepraszam Sad

RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - szykiryki - 06-07-2013 20:50

Również zaliczam się do dziewcząt, ale wybaczam Tongue