Problem z wypłatą na konto bankowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Problem z wypłatą na konto bankowe (/Temat-Problem-z-wyplata-na-konto-bankowe-72294) |
Problem z wypłatą na konto bankowe - siwrus1231 - 06-07-2013 15:07 Witam. Chciałbym dowiedzieć się czemu pieniędzy, które wypłaciłem 2 dni temu (status : zakończone) nie ma jeszcze na moim koncie w banku? Weryfikacja konta bez problemu. Napisalem jużdo PP ale może będziecie wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam PS Gdy weryfikowałem konto musiałem podać nazwe banku. Wpisałem PKO ale wchodząc do konta loguje się na iPKO... Nie mówie, że to dlatego? RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - szykiryki - 06-07-2013 15:13 Pewnie w poniedziałek będą. Zwykle idą 2 dni robocze, dziś sobota, więc nie czekaj . Nazwę podałeś dobrą. iPKO to po prostu określenie, że logujesz się w systemie internetowym- to nie jest nazwa banku. RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - Majka - 06-07-2013 15:15 Oczywiście, że w poniedziałek lub wtorek będą. Trochę cierpliwości... RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - siwrus1231 - 06-07-2013 15:27 Aha, dzięki chłopaki Już myślałem, że coś źle podałem i mi 30 zł chapną A no tak Sorry Dzięki Majka RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - WazzaP - 06-07-2013 15:28 Chłopaki? A Majka? @down Przepraszam RE: Problem z wypłatą na konto bankowe - szykiryki - 06-07-2013 20:50 Również zaliczam się do dziewcząt, ale wybaczam |