![]() |
Wtyczka popular posts tabbed widget - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Wtyczka popular posts tabbed widget (/Temat-Wtyczka-popular-posts-tabbed-widget-72169) |
Wtyczka popular posts tabbed widget - siwrus1231 - 04-07-2013 09:02 Witam. Zainstalowałem tą wtyczkę popular posts tabbed widget i nie mogę dodać do tabeli Popular post. Pisze : Cytat:Popular Posts tab requires the Jetpack plugin to be activated and connected. It also requires the Jetpack Stats module to be enabled. Co zrobić? RE: Wtyczka popular posts tabbed widget - Magoru - 04-07-2013 11:02 Masz jak byk napisane w komunikacie, ale ok zrobię to dla ciebie i przeczytam ci to jeszcze raz. Popular posts tab wymaga aktywowanego oraz podlaczonego pluginu Jetpack. Wymaga także włączonego modułu statystyk Jetpack. RE: Wtyczka popular posts tabbed widget - siwrus1231 - 04-07-2013 11:53 Ok, zrobiłem to wszystko i gdy wchodze w zakładkę Popular pisze "Sorry. No data yet." Potem się to zaktualizuje? Bo wlazłem specjalnie przez proxy i dalej nic nie pokazuje... RE: Wtyczka popular posts tabbed widget - Magoru - 04-07-2013 17:45 Nie wiem wiesz, nie chce Cię wprowadzić w błąd bo akurat nigdy się tym nie bawiłem, ale podejrzewam że po prostu może jeszcze się nie zaktualizowało albo sam gdzieś nie kliknąłeś aktualizacji. Zajrzyj w plik pomocy tego widgeta i zobacz czy tam gdzieś nie opisują twojego problemu. RE: Wtyczka popular posts tabbed widget - Jacuss - 05-07-2013 14:17 Mając na blogu widżet popular post pomagasz złodziejom kradnącym Twoje nisze. |