Dziennik pracy MrocznyKILL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy MrocznyKILL (/Temat-Dziennik-pracy-MrocznyKILL-72162) Strony: 1 2 |
Dziennik pracy MrocznyKILL - MrocznyKILL - 04-07-2013 00:39 Witam całą społeczność forum W dniu dzisiejszym postanowiłem założyć dziennik pracy. Głównym powodem jego powstania jest auto-motywacja . Dziennik opisuje działania mające na celu zwiększenie zysków z serwisu Sejfik Na prośbę usera Jacuss
Cytat: Mógłbyś u góry umieścić - Zarobek łącznie? * *baner nie zlicza zysków z aukcji Główny cel na miesiąc lipiec: 100 zł zysk z serwisu + 200 zł z aukcji Dzień pierwszy 03.07.2013 Co zrobiłem dzisiaj? - zdobyłem 3 poleconych - zaliczyłem udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup/sprzedaj punkty" - zaliczyłem większość dostępnych w dniu dzisiejszym reklam - wykonałem 1 płatną rejestrację - zdobyłem 184 kredytki ptp Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup/sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację - zdobyć co najmniej 150 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza - wystawić klika aukcji dotyczących reklamy na mojej www Zarobek z dzisiaj: ~30 zł (szczegółowe zarobki będą podawane od dnia drugiego) Dzień drugi 04.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup/sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację - zdobyć co najmniej 150 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza - wystawić klika aukcji dotyczących reklamy na mojej www Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 6 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć co najmniej 200 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Zarobek z dzisiaj: -1.75zł -27410 punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów -169 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Dzień trzeci 05.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 6 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć co najmniej 200 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - dobić do 1000 kredytek ogółem i wymienić je na gotówkę - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Zarobek z dzisiaj: -1.83zł -6801punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów -219 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Dzień czwarty 06.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - dobić do 1000 kredytek ogółem i wymienić je na gotówkę - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 3 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 200 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Zarobek z dzisiaj: -7.47zł -4290punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów Dzień piaty 07.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 3 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 200 kredytek ptp - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 200 kredytek ptp - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Zarobek z dzisiaj: -4.31zł -5754 punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów -158 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Dzień szósty 08.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 5 poleconych OK - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam OK - zdobyć 200 kredytek ptp - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację OK - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza OK *od dziś opis słowny limit grafik w poście przekroczony... Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 5 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 150 kredytek ptp - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza - wystawić klika aukcji Zarobek z dzisiaj: -5.56zł -2104 punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów -156 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Dzień siódmy 09.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 5 poleconych OK - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" NO - zaliczyć większość dostępnych reklam OK - zdobyć 150 kredytek ptp OK - wykonać co najmniej 1 płatną rejestrację NO - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej NO - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza OK - wystawić klika aukcji OK Co planuję zrobić jutro? - zdobyć 10 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 200 kredytek ptp - wykonać co najmniej 2 płatną rejestrację - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza Zarobek z dzisiaj: -3.94zł -1826 punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów -151 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Dzień ósmy 10.07.2013 Realizacja założeń z dnia poprzedniego - zdobyć 10 poleconych OK - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" NO - zaliczyć większość dostępnych reklam OK - zdobyć 200 kredytek ptp OK - wykonać co najmniej 2 płatną rejestrację OK - wrócić na pozycję lidera w konkursie aktywności globalnej NO - zakończyć dzień z pozycją w TOP 5 w konkursie klikacza OK Co planuję zrobić? NIC (delegacja do 13.07.2013) Co planuję zrobić? - zdobyć 15 poleconych - zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty" - zaliczyć większość dostępnych reklam - zdobyć 300 kredytek ptp - wykonać co najmniej 2 płatne rejestrację Zarobek od 10.07.2013 do 14.07.2013 : - ~15zł - ~10000 punktów które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 46 gr za każde 1000 punktów - ~600 kredytek które zostaną wymienione w dniach kolejnych na gotówkę po 1,70zł za każde 1000 punktów Urlop do 22.07.2013 RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - patryk0407 - 04-07-2013 09:12 Śledzę postępy RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - poczmail - 04-07-2013 09:31 Mroczny próbuje chyba do końca roku zwerbować wszystkich użytkowników sejfika jako swoich poleconych. Mimo wszystko gratki samozaparcia i motywacji, mi by się nie chciało tyle klikać w reklamki. RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - Babcia_Irenka - 04-07-2013 10:26 Życzę powodzenia! Po sygnaturce widać, że masz sporo doświadczenia, motywacji oraz kasy Oby tak dalej ^.^ RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - Jose - 04-07-2013 19:48 "Dzień dzisiejszy" to błąd językowy. RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - MrocznyKILL - 04-07-2013 20:11 (04-07-2013 19:48)Jose napisał(a): "Dzień dzisiejszy" to błąd językowy. Być może... choć w języku urzędowym jest ten błąd mocno zakorzeniony nie jestem fanatykiem " Piszę poprawnie po Polsku" więc pozostawię to bez zmian mino to dzięki za uwagę RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - MrocznyKILL - 04-07-2013 22:46 Kolejny dzień za mną choć nie wszystkie cele zostały zrealizowane uważam ten dzień za dość dobry... Głównie z powodu wystawionych aukcji... aukcje dotyczą reklamy na mojej www oraz postanowiłem odsprzedać 3 z moich poleconych co przyniesie łącznie ~200 zł zysku. RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - MrocznyKILL - 08-07-2013 02:11 Ostatnie dni wypadły bardzo słabo pod względem Cytat: zaliczyć udane "polowanie" na korzystne transakcje w "Kup sprzedaj punkty"podejrzewam że coraz więcej userów tak dorabia... upolować transakcję z której wychodzi się kilka zł na plus graniczy z cudem same groszowe transakcje RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - MrocznyKILL - 10-07-2013 00:22 2 dni bez udanego "polowania" na punkty... bardzo niepokojące. Jak tak dalej pójdzie będę musiał wrócić do handlu smsami RE: Dziennik pracy ✔ MrocznyKILL ㋡ - Jacuss - 10-07-2013 00:42 Mógłbyś u góry umieścić - Zarobek łącznie? |