Dokładnie o Prizo.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dokładnie o Prizo.pl (/Temat-Dokladnie-o-Prizo-pl-72141) |
Dokładnie o Prizo.pl - GTraxX - 03-07-2013 18:21 Siemka wszystkim ! Jak już wiecie, za niedługo ruszy serwis w ,którym zdobywa się nagrody. Dla leniwych użytkowników, pragnę opisać o co chodzi w tej stronie Strona ma zacząć działać <jak zapewnia nas właściciel> w 6 krajach naraz. Właściciel pragnie nam pokazać też kawałek tego co tam możemy wygrać, czyli zdjęcia XBOXa lub PS4, czyli pozwala nam w tym momencie jak to się mówi "polizać witryny na wystawie" Strona nawet jeszcze nie ruszyła, a daje nam możliwość wygrania nagrody, a jest to iPhone 5. Celem tej akcji jest zdobycie wielu użytkowników, co jest dobrym pomysłem Żeby wygrać tego fona trzeba jak najwięcej zwerbować ludzi ze swojego refflinka. Za zarejestrowanie się 10 użytkowników co w przeliczeniu wynosi 100 punktów, dostaje się nagrode gwarantowaną <pewnie jakaś naklejka albo długopis XD ale zawsze coś >. Możemy też wziąć udział w konkursie na facebooku, który polega na udostępniniu/lajkowaniu. Z pośród osób które wykonały te zadania zostaną wylosowane 3 osoby które otrzymają 15 000 punktów. Myślę że za tyle punktów można jakąś skromną nagrodę zgarnąć . Tak więc życzę powodzenia Rejestrujcie się <jeśli chcecie > z mojego refflinka, a jak nie to rejestrujcie się z czyściocha Mój refflink : Klik Czysty adres : Klik Blog Prizo.pl : Oficjalny Blog Prizo - Link FB : Klik RE: Dokładnie o Prizo.pl - Majka - 03-07-2013 18:55 2 tematy niżej masz: http://zarabiam.com/Temat-Prizo-pl-71506 dubel = kosz Dokładnie o Prizo.pl - Magnus - 03-07-2013 20:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |