Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) (/Temat-Czy-zarabia-ktos-z-Was-w-Second-Life-lub-w-podobnym-72140) |
Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - GreenDay - 03-07-2013 18:11 Witajcie znacie jakiś Polaków zarabiających tam ? RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - hertia - 03-07-2013 18:37 Czytałem o tym nawet próbowałem pograć ale cóż słaby net do tej gry się nie nadaję;p Są jakieś programy które płaca w walucie z second life za to że wykonujesz jakieś akcje albo nosisz reklama jakiegoś miejsca a jak uzbierasz określona ilość to możesz wirtualną walutę wymienić na realne pieniądze, tu zależy dużo od aktualnego kursu... RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Lion94 - 03-07-2013 18:59 Grałem w Second Life, lipna gra i w dodatku są lagi, więc jeżeli masz bardzo łącze, to możesz zaczynać - jednak wydaje mi się że ta gra juz nie ma takiego zainteresowania jak kiedyś. RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - GreenDay - 03-07-2013 19:27 A jakieś obecnie popularne zamienniki znacie? RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - hertia - 04-07-2013 11:46 Tak właściwie można zarobić na każdej grze która jest popularna przedmioty albo konta można sprzedawać w serwisie aukcyjnym. Dużo ludzi kiedyś robiło konta w metinie tworzyło postacie z fajnymi itemkami i na allegro...to samo z wow ale tu wchodzi abonament no i Azjaci. RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Lion94 - 04-07-2013 20:27 Spróbuj posprzedawać itemy,sety,PACC i popularne rzeczy do Tibii i do Metina też. Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Artinesse - 02-03-2018 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |