Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) (/Temat-Czy-zarabia-ktos-z-Was-w-Second-Life-lub-w-podobnym-72140)

Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - GreenDay - 03-07-2013 18:11

Witajcie znacie jakiś Polaków zarabiających tam ?

RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - hertia - 03-07-2013 18:37

Czytałem o tym nawet próbowałem pograć ale cóż słaby net do tej gry się nie nadaję;p Są jakieś programy które płaca w walucie z second life za to że wykonujesz jakieś akcje albo nosisz reklama jakiegoś miejsca a jak uzbierasz określona ilość to możesz wirtualną walutę wymienić na realne pieniądze, tu zależy dużo od aktualnego kursu...

RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Lion94 - 03-07-2013 18:59

Grałem w Second Life, lipna gra i w dodatku są lagi, więc jeżeli masz bardzo łącze, to możesz zaczynać - jednak wydaje mi się że ta gra juz nie ma takiego zainteresowania jak kiedyś.

RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - GreenDay - 03-07-2013 19:27

A jakieś obecnie popularne zamienniki znacie?

RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - hertia - 04-07-2013 11:46

Tak właściwie można zarobić na każdej grze która jest popularna przedmioty albo konta można sprzedawać w serwisie aukcyjnym. Dużo ludzi kiedyś robiło konta w metinie tworzyło postacie z fajnymi itemkami i na allegro...to samo z wow ale tu wchodzi abonament no i Azjaci.

RE: Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Lion94 - 04-07-2013 20:27

Spróbuj posprzedawać itemy,sety,PACC i popularne rzeczy do Tibii i do Metina też.

Czy zarabia ktoś z Was w Second Life ? (lub w podobnym) - Artinesse - 02-03-2018 14:23

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.