Jak to możliwe?(Crowdflower) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak to możliwe?(Crowdflower) (/Temat-Jak-to-mozliwe-Crowdflower-72138) |
Jak to możliwe?(Crowdflower) - gh0strapper - 03-07-2013 17:31 Witam,chciałbym się zapytać jak to możliwe że nasz rodak znajduje się na 3 miejscu w "$100 Weekly Contest" na clixsense.Pytanie to zadaje ponieważ nie ma żadnych tasków do robienia a ta tabela przedstawia jak wiadomo najlepszych " task workerów" a jak patrze na jego liczbę zrobionych tasków to ona się zwiększa.Pragnę dodać że liczba zrobionych tasków u tego użytkownika rosła także wczoraj jak również nie było tasków do zrobienia. RE: Jak to możliwe?(Crowdflower) - poczmail - 03-07-2013 17:43 Może są taski do wykonywania, tylko Ty w jakiś sposób ich nie widzisz? Naprawdę nie umiem Ci dokłądnie odpowiedzieć na to pytanie, bo nie mam konta w Clixsense. RE: Jak to możliwe?(Crowdflower) - gh0strapper - 03-07-2013 17:51 tak jest z 7 bodajże,wchodziłem w każdy i wyświetla mi się napis "There is no work currently available in this task",dodam że te taski mają od 1 do 8 avaliable. Również jest dziwne to że odkąd jestem użytkownikiem clixsense to nigdy nie widziałem polaka żeby w ogóle się że tak powiem łapał do tej listy najlepszych task workerów a tu patrze i 3 pozycja(wczoraj była 4) Jak to możliwe?(Crowdflower) - Admin - 03-07-2013 18:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |