Babcia_Irenka - Dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Babcia_Irenka - Dziennik pracy (/Temat-Babcia-Irenka-Dziennik-pracy-72016) |
Babcia_Irenka - Dziennik pracy - Babcia_Irenka - 01-07-2013 14:07 Oto mój dziennik pracy. Do końca roku chcę uzbierać na Poloneza Pierwszą styczność z PPA miałem już dawno temu. Ok. dwóch, trzech lat. Swoje pierwsze pieniądze zarobiłem na FireCash, a pierwsza wypłata była na CashBuzz. Ogólnie zarobiłem ok. 30 \ 40$. Tak wiem, bardzo mało, ale nie wiedziałem jak dobrze zarabiać. Teraz są wakacje i zabrałem się za to na poważnie. Założyłem dziennik pracy, aby się nie zniechęcać i codziennie notuję swoje wyczyny . Cel na Lipiec: 10.00$ Do końca roku musi być ok. 2.500 PLN. Obecnie zarabiam na AstroCash Dzień 1 • Założenie bloga na blogspocie (później hosting, domena itp) • Dodanie jednej niszy • Promowanie w GSA Zarobki: 0.00$ Dzień 2 • Dodanie 2 niszy • Pozycjonowanie i pingowanie w GSA Zarobki: 0.00$ Dzień 3 • Dodanie jednej niszy • Zmiana stylu na blogu • Pozycjonowanie w GSA + pingowanie • Pozycjonowanie na innej stronce • Dodanie widgetu Ponad 100UU Zarobki: 0.00$ Dzień 4 • Rozpoczęcie współpracy z rozzkerem • Odkopanie domeny .eu • Hosting na keed.pl • Zaparkowanie domeny • Zmienienie DNS Zarobki: 0.00$ Dzień 5 i 6 • Nic nie robiłem, wyjazd weekendowy + Brak prądu przez 4 godziny w piątek :/ Zarobki: 0.00$ Dzień 7 i 8 • Nic nie robiłem, Brak Internetu. Nosz kurw.. Zarobki: 0.00$ Dzień 8 / 14 • Wgranie stylu na bloga • Logo • Pisanie postów • Współpraca z rozkerr'em Zarobki: 0.00$ Dzień 15 • Pisanie postów • Promowanie strony, backlinki, seo itp. • Znalazłem kilka blogów, niektóre są bardzo wartościowe :> Zarobki: 0.00$ Babcia_Irenka - Dziennik pracy - daniel42na - 01-12-2014 20:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |