All in One Seo Pack - jak korzystać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: All in One Seo Pack - jak korzystać? (/Temat-All-in-One-Seo-Pack-jak-korzystac-71977) |
All in One Seo Pack - jak korzystać? - separacja - 30-06-2013 18:41 Siema. Zainstalowaną mam powyższą wtyczkę, lecz głupi nie zauważyłem, że pod postami są pola, które powinno się uzupełnić. Mam parę pytań dotyczących tej wtyczki:
Dzięki. : ) RE: All in One Seo Pack - jak korzystać? - Vister81 - 30-06-2013 18:47 1. Wtyczka pomaga w optymalizacji pod SEO. Po prostu sama Cię promuję 2. Tak, dokładnie tak. Tylko w Description dajesz KRÓTKI opis, który będzie wyświetlał się w Googlu. Jak najbardziej treściwy. Ale dla początkujących polecam SEO by Yaost Znacznie bardziej intuicyjna wtyczka, do tego bardzo rozbudowana. RE: All in One Seo Pack - jak korzystać? - Jacuss - 30-06-2013 18:52 Ja również polecam wtyczkę SEO by Yoast - sam z niej korzystam i jest bardzo dobra dla początkującego, między innymi dlatego, bo po uzupełnieniu tych rubryczek widzisz jak to będzie wyglądać w wyszukiwarce. RE: All in One Seo Pack - jak korzystać? - separacja - 30-06-2013 19:26 Dzięki za pomoc, można zamknąć. All in One Seo Pack - jak korzystać? - yazir - 30-06-2013 19:26 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |