![]() |
Problemy nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Problemy nowego (/Temat-Problemy-nowego-71974) |
Problemy nowego - losiaczek17 - 30-06-2013 18:01 Cześć! Temat podobny do tego, który założył Gentleman95, ale nie chciałem podbijać, bo mam kilka własnych pytań, a tam zrobiła się dyskusja nt, hostingów ![]() Otó mam problem. Od miesiąca próbuję swojego szczęścia z AC. Założyłem bloga na własnej domenie (hacki, cracki etc). Posty często dodaję, mam kilka naprawdę ładnych nisz (moim zdaniem). Mam parę filmików na youtube (ostatnio zacząłem promowanie z addmefast) + stronę na fb +jednego bloga zapleczowego na blogspot. Teraz sporo spamuję na fb, próbuję coś tam na forach (na razie tu mi nie idzie) i czacie. I mam tylko 3 pobrania, w sumie nawet 0,5 $ nie ma i to jeszcze pobierany jest strasznie słaby plik, oklepana nisza etc. Co ja mogę jeszcze zrobić? Gdzie się promować tak, żeby było to promowanie długofalowe, a nie np. koment na fb czy na czacie. Czy wy też tak zaczynaliście? ![]() ![]() RE: Problemy nowego - Roku00 - 30-06-2013 18:17 Zainstaluj plugin "all in seo pack" lub "seo by yoast", podczas pisania postow wypelniaj puste pola do tych wtyczek. Pinguj nowe posty. Zainstaluj wtyczke lub przez strone http://www.pngomatic.com . Ps. Znajdz jakiegos mentora. RE: Problemy nowego - losiaczek17 - 30-06-2013 18:20 (30-06-2013 18:17)Roku00 napisał(a): Zainstaluj plugin "all in seo pack" lub "seo by yoast", podczas pisania postow wypelniaj puste pola do tych wtyczek. Pinguj nowe posty. Zainstaluj wtyczke lub przez strone http://www.pngomatic.com . mam wtyczkę od samego początku i mam mentora ![]() RE: Problemy nowego - ciamciaj - 30-06-2013 18:38 Kto jest Twoim mentorem? Dlaczego jego nie spytasz? ![]() RE: Problemy nowego - losiaczek17 - 30-06-2013 18:48 mój mentor w tej chwili jest nieobecny w najbliższym czasie, a poza tym chyba przekazał mi już wszystko, co mógł ![]() ![]() RE: Problemy nowego - Jacuss - 30-06-2013 18:56 Skoro Twój mentor przekazał Ci wszystko co mógł i ty zarobiłeś na tym 0.5% to słaby mentor - zmień go. Pingujesz posty? Dodajesz bloga do katalogów? Blog jest na odbiorców międzynarodowych czy Polske? RE: Problemy nowego - losiaczek17 - 30-06-2013 19:07 na międzynarodowych ![]() uporzedzając inne pytania:korzystam z google webmastera etc. etc. wydaje mi się, że robię wszystko, co mogę, dlatego też piszę tu. jeśli chodzi o mentora, to jest dobry - przekazał mi naprawdę dużą wiedzę, pomagał przy tworzeniu bloga (moja pierwsza strona w życiu) etc., także mogę mu tylko podziękować ![]() RE: Problemy nowego - MrMystery - 06-07-2013 21:42 Pozycjonowanie to nie kwestia liku pingow i dodania strony do kilku katalogów. Trzeba bezustannie zdobywac nowe back linki - pozycjonowanie to kwestia czasu i dobre treści |