Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją (/Temat-Bardzo-dobra-nisza-z-mala-konkurencja-71971)

Strony: 1 2

Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Eldoka - 30-06-2013 17:43

1.Nazwa przedmiotu : Bardzo dobra nisza z małą konkurencją
2.Opis przedmiotu :

Sprzedam dobrą niszę z małą konkurencją którą można policzyć na palcach jednej ręki (sprzedając nieznacznie powiększę konkurencję co nie będzie miało dużego wpływu na moje zarobki). Na niszy działam już od jakiegoś czasu. Zarobki są naprawdę przyzwoite jak dla mnie.

Czego potrzebujesz:
- strona www (darmowy blog)
- chęci i czas na promowanie (nie trzeba pozycjonować)

Nisza oddana do recenzji która powinna być lada chwila.
Myślę że kwota zakupu zwróci się bardzo szybko. Ilość sztuk ograniczona by nie robić dużej konkurencji.

3.Zdjęcia :

Zarobki z wczoraj:

[Obrazek: 300webo.jpg]

4.Kontakt : PW
5.Cena : 35zł przed recenzją, 50zł po recenzji
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Skrill, PayPal, Bank, UKASH

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Roxi5017 - 30-06-2013 17:49

A większy wykaz zarobków niż z jednego dnia ? Wink Widzę, że na AC zarabiasz więc daj statystki ogółem z tej niszy które są w Statistics -> File Statistics Tongue

Bo z takich stat to można mieć i 10 plików z których kasa leci Wink

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - surfer0700 - 30-06-2013 17:52

Cóż... Dostałem poradnik, a właściwie tą niszę do recenzji. 2 Strony A4 pisane czcionką 12stką.
Nisza jest znana chyba przez każdego, sposób promocji to "YouTube" , także możecie się domyśleć co w trawie piszczy. To samo sprzedawali inni użytkownicy tego forum, tylko dotyczyło to innego serwisu, Ci lekko inteligentni na to wpadli. Konkurencja jest duża, a naiwniaków coraz mniej. Cena 50 złotych to chyba żart, lepiej kupić nisze od Szamana po kilka złotych, są więcej warte niż to coś. Ponadto styl pisania tego użytkownika bardzo mi kogoś przypomina, dlatego sprawdzę czy to przypadkiem nie jest czyjeś multi. NIE POLECAM.

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - bitu92 - 30-06-2013 17:56

(30-06-2013 17:52)surfer0700 napisał(a):  Cóż... Dostałem poradnik, a właściwie tą niszę do recenzji. 2 Strony A4 pisane czcionką 12stką.
Nisza jest znana chyba przez każdego, sposób promocji to "YouTube" , także możecie się domyśleć co w trawie piszczy. To samo sprzedawali inni użytkownicy tego forum, tylko dotyczyło to innego serwisu, Ci lekko inteligentni na to wpadli. Konkurencja jest duża, a naiwniaków coraz mniej. Cena 50 złotych to chyba żart, lepiej kupić nisze od Szamana po kilka złotych, są więcej warte niż to coś. Ponadto styl pisania tego użytkownika bardzo mi kogoś przypomina, dlatego sprawdzę czy to przypadkiem nie jest czyjeś multi. NIE POLECAM.

Mi po jego posty przypominają Szablon4Sell Big Grin

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Eldoka - 30-06-2013 17:56

(30-06-2013 17:49)Roxi5017 napisał(a):  A większy wykaz zarobków niż z jednego dnia ? Wink Widzę, że na AC zarabiasz więc daj statystki ogółem z tej niszy które są w Statistics -> File Statistics Tongue

Bo z takich stat to można mieć i 10 plików z których kasa leci Wink

Nie tylko na AC ale też na FC. Zarobki przedstawiłem z wczoraj (weekend - więcej pobrań = większa kasa wiadome). Myślę że to jest zbyteczne aby przedstawiać całą dokumentację z konta Smile. Recenzent wszystko oceni jaki potencjał ma nisza i ile można wyciągną z niej.

UP.

Haha no to ocenił.

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - bitu92 - 30-06-2013 18:10

No to Eldoka już się zawinął Big Grin
Chyba jednak miał tu konto i BANNED Big Grin

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Eldoka - 30-06-2013 20:13

Żadne multi, jestem tu pierwszy raz, wątpie że to wszyscy znają..skoro znająd to dlaczego konkurencja przypuśćmy na youtube to 3-4 osoby? I na tym da się zarobić bo ja zarabiam i to nieźle..widocznie są naiwniaki którzy pobierają..

Skoro taka recenzja to cena spada do 20zl. TA KASA BĄDŹ CO BĄDŹ POWINNA SIĘ ZWRÓCIĆ W 1 DZIEŃ.

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - daniel42na - 30-06-2013 20:21

[Obrazek: 300webo.jpg]
[Obrazek: 20pskzn.jpg]
http://zarabiam.com/Temat-PPA-w-2-dni-100-71575

niesamowicie podobne, przypadek? Lol

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - ThePro - 30-06-2013 20:42

Nie sondze

RE: Bardzo dobra nisza z małą konkurencją - Tyrkijt - 30-06-2013 20:45

Medja milczom Big Grin Huh