Kopiowanie filmów YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Kopiowanie filmów YT (/Temat-Kopiowanie-filmow-YT-71894) |
Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 28-06-2013 20:59 Witam, ostatnio padłem ofiara kopiowania ode mnie filmów koleś się przeczep i udostępnia moje filmy oczywiście każdy program ma nazwę bloga mojego i chyba jak ktoś to widzi to już jest on skreślony i nie pobiorą od niego ale nie mam pewności i pytanie oflagowanie go jako naruszenie praw autorskich moich? ale YT doczepi się do mnie że wprowadzam w błąd ludzi i koło się zamyka i nie wiem co robić pisać w komentarzach że skopiował to chyba mało pomoże RE: Kopiowanie filmów YT - matimus - 28-06-2013 21:10 (28-06-2013 20:59)MixKosa napisał(a): Witam, ostatnio padłem ofiara kopiowania ode mnie filmów koleś się przeczep i udostępnia moje filmy oczywiście każdy program ma nazwę bloga mojego i chyba jak ktoś to widzi to już jest on skreślony i nie pobiorą od niego ale nie mam pewności i pytanie oflagowanie go jako naruszenie praw autorskich moich? ale YT doczepi się do mnie że wprowadzam w błąd ludzi i koło się zamyka i nie wiem co robić pisać w komentarzach że skopiował to chyba mało pomoże Możesz też mieć go w du....szy I wypromować swój film lepiej ????? Ode mnie też kopiują ,ale się nie przejmuję zbytnio jak ten film jest gdzieś tam w szarej strefie YT RE: Kopiowanie filmów YT - TastemanPL - 28-06-2013 21:54 Miałem film na którym był znak wodny itd. Patrze a tu mój film ze znakiem wodnym wszystkim tylko jego linki. RE: Kopiowanie filmów YT - Pablo1979 - 28-06-2013 21:55 Ja tam się tym nie przejmuję moje filmu są otagowane i dzięki temu że kradną mi filmy z moim tagiem strony ,mam więcej odwiedzin na stronie bo ludzie wstukują w przeglądarkę adres strony która jest na filmiku mam darmową reklamę RE: Kopiowanie filmów YT - JaviDesire - 28-06-2013 22:13 Mi jak ktoś kradnie film i nie usunie znaku wodnego to go zostawiam, a jak go zasłoni to filmik flaguję. RE: Kopiowanie filmów YT - makingmoney - 28-06-2013 22:14 ... RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 29-06-2013 12:24 (28-06-2013 22:14)makingmoney napisał(a): Tak ciężko oflagować? Wrzucam film i potem go promuję, jestem w top 5 to wejście na pierwsze miejsce zajmuje 20 minut Nie jest ciężko ale YT się doczepi do mnie i dostanę na pewno bana.... RE: Kopiowanie filmów YT - makingmoney - 29-06-2013 13:03 ... RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 29-06-2013 13:26 Nie mam zamiaru robić tysiące kont ale mam kilka hehe RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 11-07-2013 10:31 Ci ludzie mają nie równo po sufitem kopiują ode mnie i kopiują nie wiem jak mam sobie z tymi typami po radzić zgłaszam te filmy ale nie są usuwane od razu... a czytałem gdzieś chyba tu na forum że zgłoszony film leci do kosza za automatu a jest inaczej. |