[Zamknięty]Poddział LFE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Poddział LFE (/Temat-Zamkniety-Poddzial-LFE-7189) |
[Zamknięty]Poddział LFE - Tidus - 16-05-2010 14:04 Witam. Proszę Admina o zrobienie działu Gazetki LFE . Wiem ,że dopiero się ona rozwija ,ale w dziale offtopic ciężko ją znaleźć i nie wszyscy mogą wyrazić opinie bo poprostu nie mogą znaleźć tematu. W tym dziale byśmy <Ja, Bartuś , Motorniczytramwaju> wstawiali gazetki LFE . Inni by natomiast oceniali Gazetkę i wyrażali opinię<co złe co fajne> . Myślę ,że było by lepiej . Dziękuje Tidus RE: Poddział LFE - MotorniczyTramwaju - 16-05-2010 14:13 Podpisuję się pod tym. Po wczorajszym dodaniu gazetki jest już na 2 stronie w offtopie. RE: Poddział LFE - Songoku - 16-05-2010 16:19 Dobry pomysł Tak przynajmniej będzie bardziej widoczna RE: Poddział LFE - Admin - 16-05-2010 22:14 (16-05-2010 14:04)Tidus napisał(a): Witam. co do działu to odpowiedziałem już w innym wątku - jeśli zajdzie taka potrzeba to dział powstanie, na chwile obecną nie widze takiej potrzeby obecna gazetka nie zawiera zadnych informacji o ktorych juz nie było na forum. Kolejne numery pokażą czy pomysł się przyjmnie sam jestem ciekaw czym Nas zaskoczycie (16-05-2010 14:13)motorniczytramwaju napisał(a): Podpisuję się pod tym. Po wczorajszym dodaniu gazetki jest już na 2 stronie w offtopie. jesli jest po pierwszym dniu na 2 stronie to chyba nie cieszy sie zbytnim powodzeniem, czas pokaże. na chwile obecną zamykam [Zamknięty][Zamknięty]Poddział LFE - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |