Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Obciążenie na rachunku ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Obciążenie na rachunku ? (/Temat-Obciazenie-na-rachunku-71873)

Obciążenie na rachunku ? - HardCoreSex - 28-06-2013 16:48

Heja, mam takie jedno, bardzo ważne dla mnie pytanie.
Otóz, zleciłem sobie wczoraj wypłatę z pewnego serwisu PPA
ii... po godź 13-tej została wypłacona.
Jednak wypłaciłem ją na konto rodziców, którym nie bardzo ufam.

I teraz moje pytanie - Czy wypłata powinna dojść do godziny 18 ?
Powtórzę że została wysłana po godzinie 13.

Następne mniejsze pytanie dotyczące poprzedniego - Dziś po godzinie 16 zobaczyłem u mamy na telefonie sms'a o treści - Obciążenie na rachunku... dalej nie doczytałem.
Czy to znaczy że wypłata została wysłana ? Że właśnie doszła na konto ?

Bardzo zależy mi na odpowiedzi,
Pozdrawiam.

RE: Obciążenie na rachunku ? - bios - 28-06-2013 16:52

Nie, nie, obciążenie to jest wtedy jak płaciła gdzieś kartą. Przelew możliwe, że dziś będzie, jutro na pewno.

RE: Obciążenie na rachunku ? - diabloo07 - 28-06-2013 17:07

Ostatnia sesja wychodząca z ING jest o 14:30, sesja Elixir jest o 16:00-17:30, więc wszystko zależy od tego, w jakim banku Twoi rodzice mają konto - w niektórych ostatnia sesja przychodząca jest bardzo wcześnie.

RE: Obciążenie na rachunku ? - HardCoreSex - 28-06-2013 17:10

Okej, przepraszam za zmarnowanie czasu. Jednak to obciążenie znaczyło wypłatę z serwisu PPA bo teraz rodzicą "podpieprzyłem" telefon i w treści była kwota wypłaty i nazwa serwisu.

Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi i poświęcony mi czas.

Obciążenie na rachunku ? - surfer0700 - 28-06-2013 17:12

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.