![]() |
8 adresów www dzięki którym zarejestrujesz konta z weryfikacją telefoniczną + Polska - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 8 adresów www dzięki którym zarejestrujesz konta z weryfikacją telefoniczną + Polska (/Temat-8-adresow-www-dzieki-ktorym-zarejestrujesz-konta-z-weryfikacja-telefoniczna-Polska-71772) |
8 adresów www dzięki którym zarejestrujesz konta z weryfikacją telefoniczną + Polska - GreenDay - 26-06-2013 22:34 1.Nazwa przedmiotu :Adresy www do weryfikacji telefonicznej/b] [b]2.Opis przedmiotu :Oferuje ci 8 adresów gdzie za darmo założysz konto i uzyskasz swój numer do wszelakich weryfikacji telefonicznych w internecie. Jedna strona jest Polska i masz dodatkowo program do ściągnięcia na komputer. Ty rejestrujesz się w sieci a on dzwoni sobie automatycznie odbiera i słuchasz kodu nie wychodząc ze strony ze strony na której się rejestrujesz. Bardzo wygodne i oszczędza czas. Oprócz tego dwie metody nie związane ze stronami zewnętrzynmi do zakładania profili w Google. 4.Kontakt : GG lub PW 5.Cena : 10FG 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko FG, Jeśli naprawdę nie masz FG lub koniecznie nie chcesz nimi płacić, napisz cos wymyślimy ![]() Dziękuję RE: 8 adresów www dzięki którym zarejestrujesz konta z weryfikacją telefoniczną + Polska - poczmail - 27-06-2013 12:46 Kupiłem poradnik i cóż, osoba faktycznie udostępnia to, co wyżej zaprezentowała. Nie sprawdzałem jeszcze skuteczności tych portali, jednak po wstępnych oględzinach myślę, że za ich pomocą da się załatwić każdą weryfikację telefoniczną. ![]() ![]() 8 adresów www dzięki którym zarejestrujesz konta z weryfikacją telefoniczną + Polska - surfer0700 - 01-08-2013 00:00 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |