Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO (/Temat-Sprzedam-Konto-PayPal-zarejestrowane-w-UK-mail-21-80-funtow-TANIO-71743)

Strony: 1 2

[Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 16:18

1. Konto Paypal zarejestrowane w UK + mail + 21,80 funtów na koncie :
2. Mam do sprzedania konto PayPal zarejestrowane w Anglii . Bez dodanego konta bankowego . Konto jest moje . Nie kradzione . Sprzdaję ponieważ nie mieszkam już w Anglii a pieniędzy nie mam jak wypłacić . :
3. http://zapodaj.net/f0136f9ff0a6e.jpg.html :
4. [email protected] :
5. 50 zł do uzgodnienia :
6. Wpłata na konto bankowe :

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - poczmail - 26-06-2013 16:38

No i powiedz na co komu konto z Twoimi danymi osobistymi? Undecided
Nie lepiej (i opłacalniej) byłoby wymienić się z kimś, Ty przelewasz mu funciaki na jego PP, on Ci na bank? Dostałbyś ~100 zł facepalm (nie wiem jak obecnie funt stoi)...

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 16:49

Sprzedaję tylko całe konto . Nie mogę przelać z niego pieniędzy bo to musi być ktoś kto ma IP z UK inaczej nie można przelać pieniędzy bo już próbowałem . Teraz jestem w Polsce i nie mam możliwości wypłaty z tego konta więc je sprzedaję . Ktoś kto mieszka w UK lub ma IP z UK na tym skorzysta . Mi to konto nie jest już potrzebne .

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - mikiniki - 26-06-2013 16:50

Osobiście się mogę wymienić za te 50PLN.
Wpłacam 50PLN na konto a Ty mi te funty przelewasz na PP
Pozdrawiam i jak coś to Pisz.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - daniel42na - 26-06-2013 16:52

rozumiem że masz nałożony limit na to konto, nie możesz wypłacić, nie wiesz co z tym zrobić i szukasz jelenia?

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 16:59

(26-06-2013 16:52)daniel42na napisał(a):  rozumiem że masz nałożony limit na to konto, nie możesz wypłacić, nie wiesz co z tym zrobić i szukasz jelenia?

Nie .

.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - daniel42na - 26-06-2013 17:03

Więc nie masz limitu i możesz robić przelewy między innymi kontami paypal?
W takim razie wymień się z kimś za przelew na konto bankowe i już..
nie ma czegoś takiego jak przelewanie tylko między adresami ip z uk : |

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 17:08

(26-06-2013 17:03)daniel42na napisał(a):  Więc nie masz limitu i możesz robić przelewy między innymi kontami paypal?

Nie mam limitu i nie mam zadnych roszczeń na koncie ale nie mogę z Polski wykonać przelewu na inny PayPal . Kiedy mieszkałem w UK nie było problemu .

Kiedy próbuję nawet teraz przelać znajomemu pieniądze pisze , że "We're sorry, but we can't send your payment right now." Pisałem do supportu ale bez odpowiedzi .

.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - bitu92 - 26-06-2013 17:16

To czemu ja mam konto na PL paypal , a jakoś moge na niemieckim ip wysyłać ?Wink

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - mikiniki - 26-06-2013 17:22

(26-06-2013 17:08)maclogan napisał(a):  
(26-06-2013 17:03)daniel42na napisał(a):  Więc nie masz limitu i możesz robić przelewy między innymi kontami paypal?

Nie mam limitu i nie mam zadnych roszczeń na koncie ale nie mogę z Polski wykonać przelewu na inny PayPal . Kiedy mieszkałem w UK nie było problemu .

Kiedy próbuję nawet teraz przelać znajomemu pieniądze pisze , że "We're sorry, but we can't send your payment right now." Pisałem do supportu ale bez odpowiedzi .

.

Spróbuj przez PROXY się zalogować Smile