Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje programu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukuje programu (/Temat-Poszukuje-programu-71717)

Poszukuje programu - Ziolek99009 - 26-06-2013 08:33

Poszukuje programu lub strony do promocji blogów jakiś innych nie opisanych tutaj fajnie by było jakbyście się podzielili takimi ( nie odsyłajcie mnie do mentora bo go mam ale zakończył kariere a do innego nie pujdę bo za dużo mam na jednym koncie porobione)

RE: Poszukuje programu - ciamciaj - 26-06-2013 10:40

Nic nie zrozumialem z tego postu wlasciwie, interpunkcja człowieku.

GSA jest przeciez trial za darmo.

RE: Poszukuje programu - Ziolek99009 - 26-06-2013 12:39

no to czytaj ze zrozumieniem Smile po prostu szukam programu lub strony do promowania

RE: Poszukuje programu - WazzaP - 26-06-2013 13:58

Ziolek99009, poczytaj sobie o interpunkcji :-)

RE: Poszukuje programu - ciamciaj - 26-06-2013 14:01

Dokładnie, żeby być zrozumianym trzeba pisać poprawnie. Zastanów się jak ktoś ma dojść do tego o co Ci chodzi jeśli u Ciebie można wyciąć takie zdanie: "Poszukuje programu lub strony do promocji blogów search engine ranker" - co oznacza, ze poszukujesz strony lub programu do promocji blogów o SER...

Pisz poprawnie to dostaniesz dobre odpowiedzi, a tego co jest na forum widocznie nie znasz skoro zadajesz w ten sposob pytania.