![]() |
Problem z kupującym. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z kupującym. (/Temat-Problem-z-kupujacym-71713) Strony: 1 2 |
Problem z kupującym. - Forever555 - 26-06-2013 05:23 Witam. Ostatnio chciałem sprzedać konto na chomikuj.pl (pewnie niektórzy widzieli).Wystawiłem też takie ogłoszenie na innym forum, i właśnie tamtego forum odezwał się koleś, który bardzo chętnie kupi chomika.Pogadaliśmy trochę, wypytał się wszystkiego itp.Po 1 dniu napisał że kod na wymianę za chomika będzie wieczorem, i żeby przesłać mu passy, no to zgodziłem się, na tamtym forum też młodszy jestem, więc czemu nie.Na chomiku wprowadził swoje zmiany, a co najlepsze, zablokował go (chyba na 3 dni). Napisałem mu kiedy będzie kod, a on że jest poza granicą kraju i nie może kodu wysłać. i tak przez 2 dni.Wczoraj wieczorem napisał jednak że on chomika nie chce, bo mu się nie opłaca.I co ja mam teraz zrobić.? Chomika już użył, zablokował, ma wszystkie passy do chomika (wp.pl/chomiczkuj.pl), i dodatkowo wysłałem mu kod do bota do chomikuj.Piszę mu że przecież widział co bierze, to on nadal swoje.Jeśli ktoś by był w stanie pomóc, serdeczne dzięki . RE: Problem z kupującym. - Wikipedia - 27-06-2013 15:04 Przecież do sądu go nie podasz.. Ale głupie pytania... RE: Problem z kupującym. - miniek9090 - 27-06-2013 15:06 (27-06-2013 15:04)Wikipedia napisał(a): Przecież do sądu go nie podasz.. jak nie masz nic do powiedzenia to nie wypowiadaj się! Sprawdź czy nie masz włączonej usługi przypomnienia hasła przez sms ![]() RE: Problem z kupującym. - bolo9797 - 27-06-2013 15:10 Masz jego nr telefonu?? Jesli tak to napisz na pw . Odp: Problem z kupującym. - Forever555 - 27-06-2013 16:07 Własnie mam tylko GG. Wysłane z Galaxy Mini2 ![]() RE: Problem z kupującym. - daniel42na - 27-06-2013 16:09 no to podaj Odp: Problem z kupującym. - Forever555 - 27-06-2013 18:09 6585890 Wysłane z Galaxy Mini2 ![]() RE: Problem z kupującym. - Wikipedia - 27-06-2013 18:14 i co wam po gg? postraszycie go? on pewnie ma wyje****... RE: Problem z kupującym. - Br0nek1234 - 27-06-2013 18:17 Po numerze gg można się czasami dużo dowiedzieć ![]() RE: Problem z kupującym. - GreenDay - 27-06-2013 23:43 Zidentyfikuj go na innych forach gdzie coś sprzedaje, albo jest znany i go z torpeduj. Miej skany rozmów , maile itp. Znajdź społeczność którą lubi. Możesz też spróbować go podejść jako ktoś inny, szukający do zakupu konta na chomikuj, zgódź się na przelew z góry na konto bankowe i wyciągnij jego dane , potem na podstawie tych danych znajdź go w social mediach, facebookach, może dojdziesz do konta allegro a nawet firmy jeśli taką ma. 3 minuty należy się 1 FG, u mnie wszystko najtaniej ![]() Traf http://www.asg.krakow.pl/viewtopic.php?f=6&t=8030 I do celu http://www.asgf.pl/regulamin-pm-5.html (na samym dole regulaminu) ![]() Teraz wyszukaj fora gdzie reklamuje swój sklep i zrób mu atak z multikont, tylko pamietaj możesz mu zniszczyć sklep, kto wie kogo ma na utrzymaniu a zemsta raczej rzadko smakuje i lepiej jej unikać ![]() |