Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z kupującym. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Problem z kupującym. (/Temat-Problem-z-kupujacym-71713)

Strony: 1 2

Problem z kupującym. - Forever555 - 26-06-2013 05:23

Witam.
Ostatnio chciałem sprzedać konto na chomikuj.pl (pewnie niektórzy widzieli).Wystawiłem też takie ogłoszenie na innym forum, i właśnie tamtego forum odezwał się koleś, który bardzo chętnie kupi chomika.Pogadaliśmy trochę, wypytał się wszystkiego itp.Po 1 dniu napisał że kod na wymianę za chomika będzie wieczorem, i żeby przesłać mu passy, no to zgodziłem się, na tamtym forum też młodszy jestem, więc czemu nie.Na chomiku wprowadził swoje zmiany, a co najlepsze, zablokował go (chyba na 3 dni).
Napisałem mu kiedy będzie kod, a on że jest poza granicą kraju i nie może kodu wysłać. i tak przez 2 dni.Wczoraj wieczorem napisał jednak że on chomika nie chce, bo mu się nie opłaca.I co ja mam teraz zrobić.? Chomika już użył, zablokował, ma wszystkie passy do chomika (wp.pl/chomiczkuj.pl), i dodatkowo wysłałem mu kod do bota do chomikuj.Piszę mu że przecież widział co bierze, to on nadal swoje.Jeśli ktoś by był w stanie pomóc, serdeczne dzięki .

RE: Problem z kupującym. - Wikipedia - 27-06-2013 15:04

Przecież do sądu go nie podasz..
Ale głupie pytania...

RE: Problem z kupującym. - miniek9090 - 27-06-2013 15:06

(27-06-2013 15:04)Wikipedia napisał(a):  Przecież do sądu go nie podasz..
Ale głupie pytania...

jak nie masz nic do powiedzenia to nie wypowiadaj się!

Sprawdź czy nie masz włączonej usługi przypomnienia hasła przez sms Smile

RE: Problem z kupującym. - bolo9797 - 27-06-2013 15:10

Masz jego nr telefonu?? Jesli tak to napisz na pw .

Odp: Problem z kupującym. - Forever555 - 27-06-2013 16:07

Własnie mam tylko GG.

Wysłane z Galaxy Mini2 Wink

RE: Problem z kupującym. - daniel42na - 27-06-2013 16:09

no to podaj

Odp: Problem z kupującym. - Forever555 - 27-06-2013 18:09

6585890

Wysłane z Galaxy Mini2 Wink

RE: Problem z kupującym. - Wikipedia - 27-06-2013 18:14

i co wam po gg? postraszycie go? on pewnie ma wyje****...

RE: Problem z kupującym. - Br0nek1234 - 27-06-2013 18:17

Po numerze gg można się czasami dużo dowiedziećSmile Ale tym razem to jakiś świeży numer. A e-maila masz albo chociaż nick?

RE: Problem z kupującym. - GreenDay - 27-06-2013 23:43

Zidentyfikuj go na innych forach gdzie coś sprzedaje, albo jest znany i go z torpeduj. Miej skany rozmów , maile itp. Znajdź społeczność którą lubi.
Możesz też spróbować go podejść jako ktoś inny, szukający do zakupu konta na chomikuj, zgódź się na przelew z góry na konto bankowe i wyciągnij jego dane , potem na podstawie tych danych znajdź go w social mediach, facebookach, może dojdziesz do konta allegro a nawet firmy jeśli taką ma.

3 minuty należy się 1 FG, u mnie wszystko najtaniejBig Grin
Traf http://www.asg.krakow.pl/viewtopic.php?f=6&t=8030
I do celu http://www.asgf.pl/regulamin-pm-5.html (na samym dole regulaminu) Big Grin

Teraz wyszukaj fora gdzie reklamuje swój sklep i zrób mu atak z multikont, tylko pamietaj możesz mu zniszczyć sklep, kto wie kogo ma na utrzymaniu a zemsta raczej rzadko smakuje i lepiej jej unikać 4