Stalmer - Dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Stalmer - Dziennik pracy (/Temat-Stalmer-Dziennik-pracy-71626) |
Stalmer - Dziennik pracy - Stalmer - 24-06-2013 21:13 Witam ! Postanowiłem zrobic własny dziennik pracy. Będę starac się go aktualizowac codziennie Co zrobiłem przed założeniem dziennika ? -Wykupienie domeny za 0.98 $ -Dodanie 5 filmów na youtube -Zarobiłem 60 $ Cel: 200 $ w wakacje Aktualnie: 2,88/200 $ Dzień 1 -Promowanie 2 filmów youtube Zarobek: 0.00 $ Dzień 2 -Dalsza promocja filmów na youtube -Próbuję się zabrać za zrobienie bloga Zarobek: 1.67 $ Dzień 3 -Dodanie filmiku na youtube -Promocja jego Zarobek: 0.5 $ Dzień 4 -Promocja filmów yt Zarobek: 0.00 $ Na razie robię przerwę. Zbieram siły na zrobienie bloga ^^ Dzień 5 -Koniec przerwy -Biorę się za zrobienie dobrego bloga -Znalazłem dobre źródło z darmowymi niszami Zarobek: 0.04 $ Dzień 5 -Promocja filmów na yt -Dalej robię bloga Zarobek: 0.67 $ Dzień 6 -Dodanie filmu na yt i promowanie jego. Zarobek: 0.00 $ Dzień 7 -Dobra w końcu zrobię tego bloga ! Zarobek: 0.00 $ Dzień 30, lub jakiś tam inny - Ciągle nie ma motywacji XD RE: Stalmer - Dziennik pracy - toonwie - 14-07-2013 19:10 oby motywacji nie brakło XD Stalmer - Dziennik pracy - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |