Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kasa duża i mała - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Kasa duża i mała (/Temat-Kasa-duza-i-mala-71569)

Kasa duża i mała - MixKosa - 23-06-2013 22:26

Witam, tak się zastanawiałem dlaczego dla jednego kraju jest większa stawka a dla innego mniejsza, z czego to wynika? lepiej im się powodzi? w Francji to nie byłbym taki pewny, jakie jest wasze zdanie? i dlaczego tak jest??

RE: Kasa duża i mała - szczygielek - 23-06-2013 22:41

huk wie Big Grin, może reklamodawcy lubią francuzów ;D

RE: Kasa duża i mała - HuskD - 23-06-2013 22:46

Po prostu mają inne oferty. Taki Francuz pewnie musi coś kupić/ wysłać drogiego SMSA a Egipcjanin np. wypełnić ankiete.

RE: Kasa duża i mała - Stworkowaty - 23-06-2013 23:28

Francuz powiąże swoją kartę z czymś za co Ty otrzymasz 15$ np. a Egipcjanin wpiszę Swoje imię i nazwisko np. i Tym różnią się stawki.

Odp: RE: Kasa duża i mała - miniek9090 - 23-06-2013 23:33

(23-06-2013 23:28)Stworkowaty napisał(a):  Francuz powiąże swoją kartę z czymś za co Ty otrzymasz 15$ np. a Egipcjanin wpiszę Swoje imię i nazwisko np. i Tym różnią się stawki.

Raczej francuz musi wysłać sms za 4 juro , połączyć karte z jakimś serwisem i dopiero dostaje ktoś te 15-18$.
W egipcie pewnie muszą obejrzeć jakąś reklame , pobrać program lub wpisać swoje dane w ankiecie. Są plusy i minusy mieszkania w biednych krajach.

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

Odp: Kasa duża i mała - Archiebald - 23-06-2013 23:42

A Arab wyśle sms , ściągnie hacka za parę dolarów a tam fake. I co taki robi? Nerwica, Allah akhbar bomba pod pachę i idzie kogoś rozwalić he he. Smile . To przez PPA te całe zło na świecie Big Grin. .

stapatatalkowane Wink

RE: Kasa duża i mała - bitu92 - 24-06-2013 00:10

No ja się mogę wypowiedzieć na temat Niemczech. Reklam / Ankiet / downloadów , jest w chuk , dlatego z Niemiec najczęściej są słabe kwoty , bo już na 2 stronie są co najmniej 2 oferty pobierz zainstaluj + 1 ankieta ..
Na 1 i drugiej stronie są oferty płatne sms itp , ale już na 3-4 i dalej może znajdzie się jedna płatna , i wiadome że jak niemiec zobaczy że pisze 'Kostenlos, albo Free' wiadome że wejdzie w tą darmową Big Grin