Dziennik pracy - TastemanPL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - TastemanPL (/Temat-Dziennik-pracy-TastemanPL-71566) |
Dziennik pracy - TastemanPL - TastemanPL - 23-06-2013 21:34 Witam. Kolejny dziennik tym razem od mnie. Zaczynam dopiero pracę nad PPA więc moim celem jest uzyskanie do początku lipca 10$ do wypłatki Dzień 0 (wszystko przed pisaniem dziennika) -Promocja ostatnio wrzuconych hacków na yt. Na razie 5 pobrań . Suma którą na razie uzyskałem w skali miesiąca : 3,24$. Są to moje pierwsze profity. Dzień 1 - Po 1 nad ranem wpadły dwa pobrania z Ekwadoru za 0,21$ -Wieczorkiem zrobienie hacka, wrzucenie na yt -Promocja dzisiejszego hacka i kilku innych -Zapoznanie się z hasłem promocji bloga postów itp. Dzisiaj : 0,42$ Dzień 2 -Dodanie views like i comment do nisz i tyle. -Słaba praca dziś nic nie zarobione Lecz czekam do końca dnia Dzisiaj : 0,00$ Dziennik pracy - TastemanPL - Artinesse - 02-03-2018 01:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |