Zainwestuję z refa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zainwestuję z refa! (/Temat-Zainwestuje-z-refa-71558) |
Zainwestuję z refa! - Pawel Szamotulski - 23-06-2013 19:30 Mam na PayPalu niecałe 30 zł i nie chcę żeby się zmarnowało. Szukam osoby która wytłumaczy mi to i owo, pomoże zainwestować (z racji tego, że pieniądze są na PP), a ja zarejestruje się w zamian z refa. Od razu mówię, że nie prześlę pieniędzy osobie z małym stażem na forum. RE: Zainwestuję z refa! - Majka - 23-06-2013 19:32 Trochę chyba za mało na iwestycje. Jedynie bukmacherka Zyskaj albo strać RE: Zainwestuję z refa! - Stworkowaty - 23-06-2013 19:39 Za 30 zł możesz spróbować w Buhach jak to Majka pisze. Ale tam nie ma pewniaków, możesz zyskać albo stracić. RE: Zainwestuję z refa! - poczmail - 23-06-2013 19:41 Nie wiem, czy znajdziesz jakiś względnie stabilny HYIP z obsługą PP. Zazwyczaj tego typu programy wymagają jakiegoś innego procesora płatniczego - no chyba, że masz na myśli inne inwestycje, np. w wiarygodne buxy - choć akurat w tym przypadku to określenie nigdy nie będzie w 100% pewne. RE: Zainwestuję z refa! - pandorinium - 24-06-2013 21:47 Polecam bux z taką kwotą, bo z hyipów to nie znam zadnego, który by miał paypal RE: Zainwestuję z refa! - Pawel Szamotulski - 25-06-2013 14:47 To może trochę jeszcze pozbieram i utworze gdzieś indziej konto. Zainwestuję z refa! - Hybrid1990 - 24-12-2019 20:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |