2-tygodniowe konkursy graficzne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: 2-tygodniowe konkursy graficzne (/Temat-2-tygodniowe-konkursy-graficzne-71509) |
2-tygodniowe konkursy graficzne - Macieqx - 22-06-2013 17:39 Witajcie ! Jak część z was zauważyła, na forum pojawiła się niedawno spora ilość osób zajmujących się bardziej, albo mniej profesjonalnie grafiką. Co byście powiedzieli na konkursy dla grafików ? Administrator/Moderator/Osoba wyznaczona do tego : 1. Ustalała temat, wymiary itp: 2. Zbierałaby prace przez 2 tygdonie 3. Tworzyłaby wątek konkursowy z ankietą dla NIEPODPISANYCH PRAC 4. Po tygodniu (3 dni) zamykano temat, a osoba której praca zostałaby wybrana za zwycięską otrzymywałaby coś : -FG -Monopol na zlecenia graficzne na forum, aż do następnego konkursu =Reputy -Cokolwiek innego Wiadomo o co chodzi, co wy na to ? RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - sokisok - 22-06-2013 18:02 Jestem ZA RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - bitu92 - 22-06-2013 20:29 Dla mnie spoko , można się wybić pokazując dobre prace RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - Admin - 22-06-2013 21:36 Wydaje mi sie ze ilosc takich grafikow mozna policzyc na palcach u rak, dlatego mam watpliwosci czy wynikloby jakiekolwiek zainteresowanie RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - Krissu - 22-06-2013 22:02 A mnie się wydaje, że spora ilość nieogłaszających tutaj się grafików-amatorów wzięłaby udział w takim oto konkursie. Dla niektórych z nas mogłaby to być nowa karta nawet na przyszłość. RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - bios - 22-06-2013 22:20 Fajna sprawa, chętnie bym poprowadził RE: 2-tygodniowe konkursy graficzne - Br0nek1234 - 23-06-2013 13:08 A może mistrz painta? I grafikę trzeba wykonać tylko w paincie i to nagrać Coś ciekawszego bo każdy by miał szanse;p |