Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo (/Temat-Szukam-dwoch-chetnych-place-30-zl-praktycznie-za-darmo-71489) |
Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - sylwekssj - 22-06-2013 12:40 Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo potrzebuje jeszcze dwóch poleconych do otwarcia konta internetowego w mbanku, konto internetowe jest darmowe nie trzeba z niego korzystać jeśli ktoś ma inne, warunkiem jest otwarcie konta internetowego złożenie wniosku o kartę debetową za którą płaci się miesięcznie chyba 5 zł po aktywowaniu ale chodzi jedynie o zamówienie karty a nie jej aktywowanie . Więcej informacji na priv. RE: Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - MrocznyKILL - 22-06-2013 12:50 Sorki że psuję Ci biznes ale można otrzymać większe korzyści dołączając do programu partnerskiego mbanku i polecić samemu sobie (mbank tego nie zabrania) RE: Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - sylwekssj - 22-06-2013 12:52 Okey można ale mam juz kilku poleconych i brakuje mi jeszcze dwóch może ktoś chce zarobić łatwą kasę a poza tym zostało mało czasu do zakończenia tego konkursu i nie wiem czy ktoś się wyrobi RE: Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - Matiw131 - 22-06-2013 15:34 Można wszystko przez internet czy trzeba oczekiwać kuriera bo zabiegany człowiek jestem ?? RE: Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - sylwekssj - 22-06-2013 15:40 no niestety kurier przyjeżdża :/ Szukam dwóch chętnych, płacę 30 zł praktycznie za darmo - Admin - 23-06-2013 10:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |