[Kupię] Głosy w Aplikacji na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupię] Głosy w Aplikacji na FB (/Temat-Kupie-Glosy-w-Aplikacji-na-FB-71382) |
[Kupię] Głosy w Aplikacji na FB - Davi - 19-06-2013 21:13 1.Nazwa przedmiotu : Głosy w Aplikacji na FB 2.Opis przedmiotu : Oddanie głosów na moją osobę w konkursie w którym jest do wygrania staż 3.Maksymalna cena : do ustalenia 4.Kontakt : odpowiedź w temacie / prywatna wiadomość 5.Sposób wysłania pieniędzy : paypal/przelew bankowy/doładowanie RE: [Kupię] Głosy w Aplikacji na FB - bitu92 - 19-06-2013 21:28 Ja bym mógł oddac z 10 głosów , napisałem na PW [Kupię] Głosy w Aplikacji na FB - surfer0700 - 20-07-2013 22:48 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |