[Rozwiązane]Autofill - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Autofill (/Temat-Rozwiazane-Autofill-7137) |
[Rozwiązane]Autofill - Z - List - 15-05-2010 09:22 Wiem co to jest autofill tylko: 1.JAK GO ZAINSTALOWAĆ 2.JAK Z NIEGO KORZYSTAĆ 3.SKĄD GO POBRAĆ Chciałbym upolować iPod Touch / Wii i pomóżcie KORZYSTAM Z CHROME RE: Autofill - mateja11 - 15-05-2010 09:29 1. Wchodzimy na stronę: https://chrome.google.com/extensions/det...egeplioahd i instalujemy rozszerzenie 2. Wymagane jest założenie konta w serwisie lastpass.com, więc je robimy. 3. Po założeniu konta, wyskakuje okienko, aby utworzyć nowy profil: [attachment=93] 4. Zapisujemy profil. 5. Po prawej stronie paska adresu, znajdujemy ikonkę pluginu. [attachment=93] skrót klawiszowy można ustawić w następujący sposób: 1. Klikamy prawym na ikonce tej czerwonej z kwiatkiem 2. Wybieramy opcje 3. Wybieramy skróty klawiszowe (ikonka klawiatury) 4. Na dole mamy pole: [Fill In Default* Form Fill Profile] gdzie ustawiamy sobie dowolny skrót klawiszowy. *Default to nazwa profilu do wypełniania pól. wszystko to znalazłem na innym forum RE: Autofill - Z - List - 15-05-2010 12:26 Link nie działa. A chodzi mi oto że jeśli ja będę miał takie samo podczas wypełnianiania pól co na ptzplace.lockerz.com i jeśli ja np podczas zamawiania dam ALT+E to wszystko się wypełni RE: Autofill - Szymik - 15-05-2010 13:02 Oto link do filmiku : [youtube]TF7mlZkcABQ[/youtube] Ściągnij sobie tylko najnowszą regułe bo ta jest stara .... Pozdro [Rozwiązane][Rozwiązane]Autofill - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |