![]() |
Darmowe Typy EXPERTTIPS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe Typy EXPERTTIPS (/Temat-Darmowe-Typy-EXPERTTIPS-71367) Strony: 1 2 |
Darmowe Typy EXPERTTIPS - expertipss - 19-06-2013 14:11 Witam. Serdecznie zapraszam wszystkich na mój nowo dzisiejszy powstały serwis z darmowymi poradami dla wszystkich którzy obstawiają. Typowaniem zajmuje się dobrych kilka lat. Mam nadzieję , że sami Państwo przekonają się o skuteczności typów. Blog oczywiście będzie się rozwijał. Wszystko przyjdzie z czasem. Na dziś już 3 propozycje wrzucone. Postaram się rozwinąć serwis tak , żeby był miły i przyjemny dla wszystkich. Adres serwisu http://bestexpertips.wordpress.com/ .... RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - bios - 19-06-2013 14:18 Blog jak blog. Masz jakieś "archiwa" swoich typów czy typujesz dla przyjemności? RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - expertipss - 19-06-2013 14:23 Typuje dla zysku, nie dla przyjemności . Nie będę przechwalał , ale nie narzekam. Archiwa mam , lecz udokumentowane w kilku firmach bukmacherskich , musiałbym robić sprawozdanie. Nie napisałem wielu ważnych informacji na temat stawek. 1j to u mnie 100zł. Np dzisiejsza siatkówka, którą dziś pograłem , zagrałem w betsoonie za 300zł .... Tak to wygląda. Wszystkie informacje na stronie wrzucę. Postaram się też dobrze rozwinąć bloga , wprowadzić monitoring typów. Ale przecież każdy widzi co podaje i co będzie w archiwum , którego jak co nie którzy zmieniał na pewno nie będę gdy nadejdzie czarna seria - jest to nieuniknione. RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - bios - 19-06-2013 14:39 No to wszystko wyjaśnione... Zobaczymy co będzie dalej ![]() RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - Macieqx - 19-06-2013 15:15 Swoją drogą, co do typów na dzisiaj, to Szwedzka liga jest bardzo niepewna, dużo lepiej moim zdaniem obstawiać na fińską, ale życzę powodzenia. RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - whysoserious - 19-06-2013 15:18 może zanim rozwiniesz to ustaw poprawny adres zamiast "exper" RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - bios - 19-06-2013 15:20 @up tak ma być ![]() "exper-T-ips" - podwójne T ![]() RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - whysoserious - 19-06-2013 15:49 Popołowne chyba w temacie wątku ma dwa TT, w nicku ma dwa SS a w adresie strony jedno T na dwa wyrazy, no to gdzie jest dobrze? RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - expertipss - 19-06-2013 15:57 Na stronie jest dobrze. W wątku pomyliłem. Jeśli chodzi o nick na stronie mam taki ponieważ mam emaila założonego na [email protected] JAKĄ ROLĘ DLA WAS ODGRYWAJĄ LITERKI WĄTKU W TYPOWANIU ?? JEŚLI UWAŻASZ ŻE SPOTKANIA SĄ NIE PEWNE , PO PROSTU NIE GRAJ ICH ! Dla jasności. Mój email : [email protected] adres strony http://bestexpertips.wordpress.com/ - taki miał być ![]() W temacie wątku zamiast 2 liter TT , powinny być SS jeśli to takie istotne ![]() RE: Darmowe Typy EXPERTTIPS - whysoserious - 19-06-2013 16:05 teraz jest jasne ![]() ale mogłeś dać expertipss.wordpress ![]() |