Gremquen - Dziennik pracy PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gremquen - Dziennik pracy PPA (/Temat-Gremquen-Dziennik-pracy-PPA-71266) |
Gremquen - Dziennik pracy PPA - Gremquen - 17-06-2013 20:54 Witajcie Przeglądając forum zauważyłem, że nastała moda na dzienniki pracy, pomyślałem - czemu by nie założyć własnego. Tak więc oto go widzicie Jeśli chodzi o mnie to mam na imię Adrian i mam 16 lat (od wczoraj ) Na PPA zarabiam od lutego 2013r. Na początku zaczynałem na bloggerze, w lutym prawie nic nie zarobiłem, w marcu 170$, kwiecień i maj łącznie ok 100$ oraz czerwiec jak na razie 15$ na Highcash. W marcu trafiłem po prostu na dobrą niszę, którą sam kiedyś szukałem i to z niej zarobiłem większość, niestety już się wypaliła, przez co zarobki mi spadły. Potrzebuję motywacji, gdyż jestem trochę leniwy i ciężko mi się jest zabrać za tworzenie nisz itp., mam nadzieję że uzyskam ją pisząc ten dziennik. Od kwietnia działam na blogu WP z domeną .net dziennie ok. 70-120 UU, lecz wczoraj założyłem nowy blog na bloggerze i to o nim mam zamiar pisać. Na tym blogu będę zarabiał z Astrocash. Do każdej niszy robię osobne konto YT, więc mam sporo zabawy z ominięciem weryfikacji YT. Więc: --------------------- Dzień 1 (16.06) --------------------- -Utworzenie bloga na blogger.com -Zmiana stylu, konfiguracja widgetów -Dodanie 2 nisz -Wrzucenie 2 filmów na Youtube i dodanie do nich po ok. 1500 wyśw oraz kilkanaście łapek i komentarzy Wyświetlenia: 6 Dzisiaj: 0$ Miesiąc: 0$ --------------------- Dzień 2 (17.06) --------------------- -Dodanie 2 niszy -Wrzucenie filmu na YT, wypromowanie go -Założenie FP na facebooku Wyświetlenia 17 Dzisiaj: 0$ Miesiąc: 0$ Stan na 22:52 RE: Gremquen - Dziennik pracy PPA - patryk0407 - 17-06-2013 21:02 I powoli do przodu Oby tak dalej! RE: Gremquen - Dziennik pracy PPA - toonwie - 14-07-2013 19:07 już koniec motywacji ? RE: Gremquen - Dziennik pracy PPA - Gremquen - 14-07-2013 19:22 (14-07-2013 19:07)toonwie napisał(a): już koniec motywacji ?Nie. Po prostu przemyślałem sprawę i porzuciłem ten projekt, a wrócilem do mojego pierwotnego bloga, nad którym się przyłożyłem i z 90 wyśw. dziennie kiedy pisałem ten dziennik wyciągam 350 i rośnie Gremquen - Dziennik pracy PPA - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |