Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) (/Temat-DUZE-ZYSKI-wspolpraca-z-meczyki-pl-WEJSCIA-71212)

DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) - Sotev - 16-06-2013 17:37

1.Nazwa przedmiotu : Ruch na stronę z najpopularniejszego serwisu z transmisjami sportowymi - meczyki.pl, kilka - klikadziesiat tysiecy dziennie!
2.Opis przedmiotu : Otóż tak: Posiadam 2 strony, które linkowane są na meczyki.pl (gdy jest jakies wydarzenia sportowe, link do mojej strony jest umieszczany w wydarzeniua na meczyki.pl). Aktualnie korzystam teraz tylko z jednej strony dlatego 2 chcę sprzedac (skonczył sie hosting), link mogę zmienic do Twojej strony. Jedyne co musisz robic zebyś był umieszczany na meczyki.pl to dodawanie transmisji na swoja strone. (Jesli zdecydujesz sie na zakup, podam strony skąd mozesz brać transmisję.)

Sprzedaje poniewaz do jutra potrzebuje 250zl.

Oczywiście, temu kto zdecyduje się na zakup służę pomocą.

W ten sposób zarobiłem juz kilkadziesiat tyś zł.
3.Zdjęcia :Zarobki:
[Obrazek: TCf9wJl.png]
4.Kontakt :PW / GG: 8718631

5.Cena :250zł - mozliwa zaliczka 50zl+reszta gdy zmienione zostaną linki na twoją stronę.
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew

RE: DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) - otrzymajpen - 19-06-2013 12:48

Jaka prowadzisz strone że tyle zarobiłeś?

RE: DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) - Sotev - 19-06-2013 12:50

Z transmisjami sportowymi, ruch zalezy w duzej ilosci od popularnosci danego meczu

DUZE ZYSKI ! - wspolpraca z meczyki pl (WEJSCIA) - surfer0700 - 20-07-2013 22:47

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.