Ebay.de problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ebay.de problem (/Temat-Ebay-de-problem-71206) |
Ebay.de problem - piotruss96 - 16-06-2013 16:23 Mam problem jak wystawiam trzecią aukcje na ebay.de ktoś wie czemu tak mam ? taki komunikat: Wichtiger Hinweis für Verkäufer: Sie haben Ihr Limit für den internationalen Versand erreicht Sie können auf jeder internationalen eBay-Website jeweils 10 Artikel verkaufen. Obwohl Sie Ihre internationalen Verkaufslimits erreicht haben, können Sie möglicherweise weitere Artikel im Inland einstellen. . RE: Ebay.de problem - Br0nek1234 - 16-06-2013 16:27 Niby wystawiłeś ponad 10 aukcji i masz limit. RE: Ebay.de problem - Coristo - 16-06-2013 16:29 Ebay dzieli się na międzynarodowe strony sprzedaży (.com, .pl , .de itp ). Ebay zezwala na wystawienie maksymalnie 10 przedmiotów na wszystkich stronach sprzedaży czyli np 4 na .pl , 4 na .de i 2 na .com . Jeżeli masz 10 rzeczy wystawionych to musisz czekać na zakończenie innych aukcji. RE: Ebay.de problem - piotruss96 - 16-06-2013 16:33 Po translatorze też tak myślałem ale wolałem się upewnić dzieki za pomoc +leca do zamkniecia Ebay.de problem - Coristo - 16-06-2013 16:34 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |