Dziennik Pracy - BigSmoke - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - BigSmoke (/Temat-Dziennik-Pracy-BigSmoke-71154) |
Dziennik Pracy - BigSmoke - BigSmoke - 15-06-2013 15:32 Witam wszystkich użytkowników forum zarabiam.com jak zauważyliście na forum jestem od niedawna ale to tylko dlatego, ponieważ nigdy nie miałem chęci do rejestracji ale niedawno się zmotywowałem i wziąłem ponownie do pracy. W PPA zarabiam od paru miesięcy ale zawsze miesięczne kwoty były to 50-80$ Teraz chcę przebić magiczną barierę 100$. Stronę mam kupioną .com na ovh oraz darmowego bloga na blogspot. Będę dodawał nowe nisze z dnia na dzień i uaktualniał mój dziennik. Proszę o rady w razie jakichkolwiek błędów lub pytań. Do roboty ! Dzień 1: ~ Today's download earnings $10.64 ~ Promowanie nowej niszy poprzez filmik na youtube i bota u2bviews Dzień 2: ~ Today's download earnings $3.31 ~ Dodanie nowej niszy na blogu ~ Dodanie nowego filmiku, promowanie go na youtube. Dzień 3: ~ Today's download earnings $4.46 ~ Szukanie niszy, niestety bez skutecznie(jutro kontynuacja) ~ Nabijanie punktów na u2bviews Dzień 4: ~ Today's download earnings $1.77 ~ Dodanie postu z nową niszą ~ Dodanie filmiku na youtube do tej niszy, promowanie go botem ~ Znalezienie nowej dobrej niszy na jutro ~ Nabijanie punktów na u2bviews Dzień 5-6: Teraz aktualizacje mojego dziennika będe dodawał rzadziej ponieważ staje sie to zbyt monotonne. ~ Zarobki 5-6: 0$ :/ ~ Dodanie 2 filmów z niszami i 1 post z niszą na blogu ~ Jeden film usunięty przez youtube ~ Promowanie 1 filmu na niepublicznym po 1000wys bedzie publiczny ~ Nowa nisza zaplanowana 7-10 Dzien Zarobki ok. 5$ ~ Promowanie filmiku na yt za pomoca programu u2bviews ~ Dodanie nowej niszy i posta Dzień 11 Today's download earnings $3.99 Ostatnio zarobki troche spadły ale myśle że to nadrobie na dniach ponieważ promuje, (tak mi się wydaje) jedną z lepszych niszy, oraz inne może pomogą w dobiciu tej 100$ ~ Dodanie filmiku na youtube jako niepubliczny ~ Promowanie go (Po osiągnieciu 1000wys przestawie na publiczny) Dzień 12-14 Today's total earnings $1.40 Yesterday total earnings $5.26 Witam coś czuje że nie osiągne tej 100 ale mimo wszystko jest lepiej niz w ostatnim miesiącu. Month's total earnings $81.26 ~ Promowanie filmiku na youtube, promowanie go za pomocą u2bviews ~ Jutro dodam jakąś nową niszę i filmik do niej. Dzień 19-21 Po dłuższej przerwie powrót ! ~ Dodanie dwóch filmików z nową niszą ~ Dodanie 2 postów na stronce ~ Promowanie filmików na youtube ~ Pierwsze pobrania z nowej niszy 2/128 (1.56%) $4.54 ~ Nabijanie punktów za pomocą botów ~ Zarobki: Yesterday total earnings $7.63 Dzień 22-30 ~ Dodanie nowych nisz na blogu ~ Dodanie wielu filmików ~ Promowanie tych filmików ~ Filmiki zostały usunięte przez youtube.... ~ Pare pobran z nowych niszy ~ Nowy sposób na reklame niszy !!!!! Today's total earnings $27.55 Yesterday total earnings $6.79 Month's total earnings $59.40 - CEL 100$ Dzień 31-39 ~ Reklamowanie nowym sposobem nisz. ~ Melanżowanie za kase z fire ~ Zarobki: Yesterday total earnings $7.34 ~ Month's total earnings $93.08 Cel Osiągnięty: 100$ Dzień 40-42 ~ Szukanie metody na pozycjonowanie ~ Znalezienie owej metody ~ Troche się opierdzielałem ~ Month's total earnings $108.36 RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - Bandaid - 15-06-2013 15:59 Powodzenia życzę! 100$ to nie jest jakaś nieosiągalna suma także jeszcze raz powodzenia życzę! RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - sewirus - 15-06-2013 16:20 Powodzenia 2 RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - Sh4ker - 16-06-2013 08:25 Powodzenia ! RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - patryk0407 - 16-06-2013 12:56 No jak dobrze pójdzie to przekroczysz tą barierę bez problemu Powodzenia RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - BigSmoke - 16-06-2013 19:01 Dzisiaj zbytnio nie miałem czasu na dodanie wiecej niz 1 niszy, ponieważ miałem sprawy rodzinne. Pozdrawiam Dzień 2: ~ Today's download earnings $3.31 ~ Dodanie nowej niszy na blogu ~ Dodanie nowego filmiku, promowanie go na youtube. RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - BigSmoke - 17-06-2013 19:56 Dzień 3: ~ Today's download earnings $4.46 ~ Szukanie niszy, niestety bez skutecznie(jutro kontynuacja) ~ Nabijanie punktów na u2bviews A tu przy okazji fajny kawałek RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - BigSmoke - 18-06-2013 21:11 Dzień 4: ~ Today's download earnings $1.77 ~ Dodanie postu z nową niszą ~ Dodanie filmiku na youtube do tej niszy, promowanie go botem ~ Znalezienie nowej dobrej niszy na jutro ~ Nabijanie punktów na u2bviews Przy okazji [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=bspNR5gbQf8[/my-youtube] RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - BigSmoke - 20-06-2013 21:55 Dzień 5-6: Teraz aktualizacje mojego dziennika będe dodawał rzadziej ponieważ staje sie to zbyt monotonne. ~ Zarobki 5-6: 0$ :/ ~ Dodanie 2 filmów z niszami i 1 post z niszą na blogu ~ Jeden film usunięty przez youtube ~ Promowanie 1 filmu na niepublicznym po 1000wys bedzie publiczny ~ Nowa nisza zaplanowana RE: Dziennik Pracy - BigSmoke - makingmoney - 20-06-2013 22:21 Nie masz na blogu przypadkiem Xenon theme? |