Dziennik Pracy - Sh4ker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Sh4ker (/Temat-Dziennik-Pracy-Sh4ker-71092) |
Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 14-06-2013 13:01 Witam na FireCash zarabiam od 2 miesięcy, ten temat będzie mi pomagał na nowej drodze zarabiania na PPA. Do tej pory Zarobiłem 6$ na bloggerze, lecz teraz biorę się porządnie do roboty. Dzień 1 : - Kupno Domeny za 0.98$ w promocji z ukryciem danych ( było dużo pytań gdzie kupiłem, zrobiłem to według tego poradnika Domena za 0.98$ z ukryciem danych.) - Zakup Hostingu na Mintshost - Instalacja WP - Ogranięcie nowej strony itp. Zarobek 0$ Dzień 2 : - Dodanie kolejnych postów - Pingowanie strony i jej podstron - Początek używania GSA Zarobek 1.71$ Dzień 3 : - Nowe posty - Wtyczka Seo Zarobek 4.19$ Dzień 4 : - Tylko jedno pobranie z rana - Potem coś namotałem i czekam na backup plików Zarobek 1.64$ Dzień 5 : - Dzisiaj nie zarobiłem nawet jednego $ - Za to rekord wejść w mirrory coś czuję że jutro dopiero zobaczę jakąś fajną kwotę Zarobek 0$ Dzień 6 : - Odnotowuję coraz więcej wejść na stronkę chyba się powoli rozkręca - Używanie GSA na wirtualnej maszynie Zarobek 0$ Dzień 7 : - Kolejny dzień bez żadnego pobrania - Promowanie filmików na youtube SYV - Dodanie tematu do działu Dyskusja o Uploadzie dla większej widowni Zarobek 0$ Dzień 8 : - Pierwszy polecony ( zobaczymy może go czegoś nauczę i dostanę % ) - Początek korzystania z DailyMotion Zarobek 1.64$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Roxi5017 - 14-06-2013 13:26 Usuń jeden dziennik pracy, nie spamuj tematami. RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 15-06-2013 14:49 Dzień 8 : - Pierwszy polecony ( zobaczymy może go czegoś nauczę i dostanę % ) - Początek korzystania z DailyMotion Zarobek 1.64$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Admin - 15-06-2013 17:52 Dubel tematu http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy-Sh4ker-70746?pid=629960#pid629960 Dziennik Pracy - Sh4ker - Admin - 15-06-2013 17:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |