Perfect - Odds.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Perfect - Odds.pl (/Temat-Perfect-Odds-pl-71085) |
Perfect - Odds.pl - kwenk21 - 14-06-2013 08:20 Witam,chiałbym zaprosić do współpracy wszystkich którzy chcą regularnie ogrywać bukmachera, serwis ten przejęliśmy po Best - Odsie, który tzw. zrobił Nas w konia, nie dając kompletnej strony oraz nie zostawiając po sobie klientów, ale nie załamujemy się mamy własnych dostawców, którzy póki co dają radę.Serwis jest monitorowany aczkolwiek nie wszystkie zdarzenia są tam podawane ze względu na nie miłą sytuację którą kiedyś goal wywołał udostępniając zakład ako konkurencji ( jak widać na układy nie ma rady). Szczególnie polecam Wam typera SpeedwayTodd, który jest wspaniały w dziedzinie żużla.Zazwyczaj podajemy zakłady ako. Do końca czerwca jest promocja, iż kto wykupi abonament na tygodniowe typy bądź wykupi ako następne otrzymuje zupełnie gratis, a promocja trwa do końca czerwca. Pozdrawiam. RE: Perfect - Odds.pl - duzypawel - 14-06-2013 09:45 a co z Waszym innowacyjnym portalem nicebet.pl, który niestety już nie działa? co do monitoringu na goal: http://goal24.org/uzytkownik-Kwenk.html zapewne oszukują przy liczeniu yeldu? RE: Perfect - Odds.pl - kwenk21 - 14-06-2013 10:29 Na nicebet.pl typowałem sam i jak widać najzwyczajniej w świecie się do tego nie nadaje, choć przyznam że gra live generowała zyski, na allegro została wystawiona strona Best - Odds więc postanowiłem że spróbuje swych sił no niestety dostałem wałka ale trudno się mówi, wolę się skupić teraz na szukaniu dobrych typerów niż typować samodzielnie.Mam nadzieję że odpowiedziałem Ci dość rzetelnie na pytanie. RE: Perfect - Odds.pl - kwenk21 - 14-06-2013 12:00 Darmowy typ od Volleytypera: Serbia - Belgia Typ:1 Kurs: 3.25 Bet365 RE: Perfect - Odds.pl - whysoserious - 14-06-2013 12:55 Podstrony wyświetla się po kilkadziesiąt sekund lub wcale Ciężko ocenić jak nie da się nawet strony przejrzeć, weż zainwestuj 100 zł rocznie w serwer Perfect - Odds.pl - Artinesse - 25-02-2018 15:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |