[Rozwiązane]Potwierdzonka nagród i pytanko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Potwierdzonka nagród i pytanko (/Temat-Rozwiazane-Potwierdzonka-nagrod-i-pytanko-7105) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Potwierdzonka nagród i pytanko - mikolaj90 - 14-05-2010 17:27 Cześć Czy ktoś dostał z Was już potwierdzenia nagród ? Ja na razie dostałem tylko takiego emaila: Cytat:Dear Lockerz Member: Aha, i jaka jest teraz najświeższa i najnowsza reguła do gm'a i autofilla ? Podajcie linka do reguł do obu programów jak możecie, bo się trochę pogubiłem. Pozdro RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Bolt - 14-05-2010 17:39 Gm nie ma, autofill: http://sharingmatrix.com/file/4974196/ilock.pl_-_magiczne_reguly_do_ptzplace_v2.2.txt RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - mikolaj90 - 14-05-2010 17:45 Ok, dzięki. RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Marczyk - 14-05-2010 18:01 Większość już dostała potwierdzenia wygranej, w środę już zaczęli wysyłać potwierdzenia wysyłek. Trochę dziwne ze do Ciebie tak późno doszło, ale ważne że jest. RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - mikolaj90 - 14-05-2010 18:06 Ale ja tego emaila dostałem już z 1-2 tygodnie temu A to chyba nie jest potwierdzenie ? RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Marczyk - 14-05-2010 18:25 To jest potwierdzenie wygranej, czyli coś wygrałeś, sprawdzili Ci konto, wszystko OK masz- akceptują Twoje zamówienie... teraz tylko czekasz na potwierdzenie wysyłki jeśli nagroda jest rzeczowa. http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=7016 ^powinno tak wyglądać. RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Tidus - 15-05-2010 07:10 Marczyk chyba wszystko wyjasnil xD. Tak to jest potwierdzenie ze wygrales i że niedlugo wyslą Ci kolejne potwierdzenie ze wyslales gre RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - mikolaj90 - 15-05-2010 09:35 O_o, ja się bałem, że mi anulują zamówienie, bo miałem tak jak by 5 fake kont, ale tak na prawdę to było tylko 1. Bratu mojemu wysłałem zapa na meila, zarejestrował się i zbiera nadal punkty. Potem wysłałem siostrze zapa i też zbierała punkty i już od kilku miesięcy nie zbiera. Potem zarejestrowała się kuzynka z mojego IP, a w ogóle nie weszła jeszcze na Lockerz. Chciała tylko sprawdzić Lockerz, a bałem się, że wezmą to za fake konto. I jeszcze potem , już na poważnie zrobiłem 1 fake konto. Łącznie z moim kontem jest 5 kont. Czyli 5 kont można mieć spokojnie RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Lubelak - 15-05-2010 09:37 ja 4 dni temu dostałem info o wysyłce RE: Potwierdzonka nagród i pytanko - Sławek26 - 27-01-2011 12:00 Cześć ja mam pytanie odnosnie tych potwierdzeń...i fachowcy wyżeracze i lockerz-owi zadymiacze pewnie znaja odpowiedź na każde pytanie mój problem tkwi w tym ze od zeszłego roku brałem udział w 3 generalach nie licząc dzisiejszego nocnego... na kazdym uzupełnieniu coś zgarnałem...na pierwszych 2 zgarnałem 2x decalz...bo juz nic nie zostało a bylem za późno na 3 zgarnałem koszulke odyssa a na dzisiejszym ten lockerzowy degustator(ten taki baniak na napoje) do dzis otrzymałem tylko potwierdzenie 1 decalz i to tydzien temu...wiec tego nie czaje...jesli ptz mi zabrało to ile mam czekac czy wogole to dostane??decalzy to głupie obrazki i co oni to tez tą sama procedura wysyłają mi na konto co nagrody rzeczowe.. prosze o pomoc wyzej wspomnianych fachowców pozdro |