![]() |
Zakrycie części obrazu na filmie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Zakrycie części obrazu na filmie (/Temat-Zakrycie-czesci-obrazu-na-filmie-70985) |
Zakrycie części obrazu na filmie - Masterjam - 12-06-2013 09:50 Witam. W PPA jestem niedługo i uczę się cały czas, więc robię też błędy. Mianowicie zrobiłem małego babola z filmem na youtube. Zrobiłem generator w VB, nagrałem jak ładnie działa, nabiłem mu wyświetlenia, łapki, komentarze. Dziś po tygodniu zauważyłem że zrobiłem dziecinny błąd. Przy nagrywaniu nie zakryłem okienka w momencie generowania się klucza ![]() Pomoże jakiś znawca tematu? Pzdr RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Lady_Punk - 12-06-2013 09:59 spróbuj pogrzebać w adnotacjach, jak zakryjesz tą część notką 'download link below!' to może statystyczny internauta się nie kapnie... Wiem że adnotację można wyłączyć krzyżykiem no ale spróbuj ![]() ![]() RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Masterjam - 12-06-2013 10:19 Próbowałem opcji zakrycia twarzy ale ta cwana bestia chyba rozpoznaje twarz na filmie i działa automatycznie. Jeśli nic nie wymyślę to faktycznie walne odnośnik i komunikat że widoczny serial tylko poglądowy ![]() RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Lady_Punk - 12-06-2013 10:31 Spróbuj, co tam. Ja trzy filmiki - pudła władowałem i czasu poszło ile bądź. Ale wierzę że ten co robię będzie trafny ![]() RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Lusek - 12-06-2013 11:17 A nie lepiej usunąć filmik, zmontowac porządnie i wrzuci na YT na nowo? A nie kombinować. RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Masterjam - 12-06-2013 11:26 Tylko czy zdążę go wypromować na nowo ? Jest na nim kilka tysięcy wyświetleń , kilkadziesiąt komentarzy. Żeby nie dostać flagi robiłem to sukcesywnie przez 12 dni a na raz jak to zrobię to poleci ban RE: Zakrycie części obrazu na filmie - Sp00n - 12-06-2013 16:38 W Camtasi 7 masz takie fajne opcje bardzo łatwo do nich dość drogą intuicji ![]() |