[Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD (/Temat-Z-Polski-Jak-rozumiesz-ten-cytat-czy-cos-tam-xD-70960) |
[Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - BloNdyN95 - 11-06-2013 17:54 Siema. Odrazu napisze ze place kolo 5-10 zł. Chodzi mi o to aby sformulowac jak to ruzmiemy tzn ma byc opisane na min jeden str Kartki z zeszytu Gora 1.5 Potrzebne mi to na piatek. A o to cytat czy cos tam xD "Siłę Mózgu Przeciwstawiam Sile Muskuł" . Potrzbne mi to bo inaczej mnie udupi z polaka pilnie. RE: [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - tomiza - 12-06-2013 19:09 zrobie za 10 zl na piatek RE: [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - separacja - 12-06-2013 19:20 A za zadanie z historii nadal nie dostałem piniędzy, oszukista. RE: [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - kleomenes - 12-06-2013 19:38 No kolego, zrozumiał bym jeszcze zlecenie napisania matury ale żeby takie dość proste rzeczy ? Lepiej samemu robić takie coś, przynajmniej to zrozumiesz i podszkolisz sobie formułowanie myśli w logiczną całość. Umiejętność bardzo przydatna podczas dyskusji z profesorami podczas studiów W przypadku matmy, fizyki czy chemii to rozumiem ale to jest zadanie czysto na "pojmowanie" Moim zdaniem powinieneś napisać to sobie na kartce w taki sposób, w jaki ty to rozumujesz, czyli "po swojemu". Potem wzbogacasz słownictwo i korygujesz składnię. Radzę jako starszy kolega Wszędzie przydaje się dobra gadka, a im lepiej potrafisz formułować myśli, tym lepiej, uwierz mi. RE: [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - BloNdyN95 - 13-06-2013 16:54 okej zamknijcie to, mam wene xD Juz to zrozumialem nie wszystko mozna zalatwic miesniami, ale za to mozgiem mozna wiecej Dzieki Starszy kolego close Jakos sobie poradze jutro. [Z] Polski.. Jak rozumiesz ten cytat czy cos tam xD - Coristo - 13-06-2013 17:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |