Creative CV - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Creative CV (/Temat-Creative-CV-70947) |
Creative CV - Macieqx - 11-06-2013 15:56 1. Co to jest kreatywne CV ? Zapewne masz swoje CV Zapewne wykonałeś je w Wordzie Zapewne szablon CV pobrałeś z domyślnych motywów programu, ewentualnie z jakiejś podupadającej strony www Wszystkie wyglądają niemalże identycznie, ale możesz to zmienić. Kreatywne CV, to takie w których elementy graficzne urozmaicają twoje CV, oraz powodują, że osoby odpowiedzialne za rekrutację chętniej je czytają. 2. Co mi to da ?
Myślę, że nie muszę tłumaczyć, że podnosi to nasze szanse na dostanie pracy. Sam na pewno chętniej oglądasz infografiki niż czytasz artykuły napisane czarne na białym. 3. Jak to wygląda ? 4. Ile za to zapłacę ? Cena to 50 zł, płatne PayPal. Możliwość negocjacji. Kontakt, PW, e-mail : [email protected] gg : 33661863 Zdawałeś maturę w tym roku ? Dla Ciebie projekt zabawnej wizytówki gratis. RE: Creative CV - Mksuzi - 11-06-2013 21:59 W CV nie powinno być takiego opisu jak umieściłeś typu "o mnie". CV to suche przedstawienie faktów dotyczących naszych umiejętności i przebytych szkoleń. O mnie piszesz w liście motywacyjnym, w którym przekonujesz, że jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. To tak ku gwoli ścisłości od strony pisanej. RE: Creative CV - Macieqx - 11-06-2013 22:08 Jest to oferta skierowana do ludzi zajmujących się właśnie działem kreatywnym, więc taka forma jest jak najbardziej na miejscu. Co do listu motywacyjnego, rozszerzamy tam to co piszemy w CV, czyli mówiąc inaczej jeśli w CV napisaliśmy, że jesteśmy odpowiedzialni, to w liście opisujemy to na więcej słów. List motywacyjny jest swoistego rodzaju uzupełnieniem CV. Ponadto, to CV jest głównym dokumentem do podań o pracę, więc ktoś na pewno na początku zapozna się z CV, a nie z listem motywacyjnym. Warto dodać, że sporo firm odstępuje już od listu motywacyjnego, po prostu ze względu na zawiłość i długość procesu rekrutacji. Dlatego to CV jest zdecydowanie ważniejsze niż list. Ale oczywiści,gwoli ścisłości w pełni potwierdzam , masz rację. RE: Creative CV - Szaman1644 - 13-06-2013 17:31 Bardzo fajny pomysł, cena troszkę wygórowana, ale jak pewnie piszesz da się dogadać RE: Creative CV - Macieqx - 30-06-2013 13:40 @ref Jakby coś, to mogę zejść z ceny Creative CV - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |