Nie zaliczanie ofert - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Nie zaliczanie ofert (/Temat-Nie-zaliczanie-ofert-70926) Strony: 1 2 |
Nie zaliczanie ofert - separacja - 11-06-2013 12:16 Witam. Od pierwszych zarobków kody pin oraz numery telefonów dawałem znajomym, a oni pobierali pliki i kasa na fc docierała. Wczoraj po wykonaniu jednej z ankiet kasa nie doszła. Pomyślałem, że może zwykły błąd lub opóźnienie, więc odpuściłem. Ten sam znajomy zrobił potem drugą, inną ankietę i pobranie także nie było zaliczone. Chcąc to sprawdzić poszedłem do kolegi (innego) i wykonałem u niego ofertę i do teraz także nadal nie ma kasy. Coś źle robią, może za krótko czekają po wykonaniu oferty? Wiem tyle, że po jej wykonaniu w Progress Bar nadal było 0%, u kolegi jak ja wykonywałem ofertę było to samo. RE: Nie zaliczanie ofert - surfer0700 - 11-06-2013 12:21 Startery puste czy pełne? RE: Nie zaliczanie ofert - separacja - 11-06-2013 12:22 Pełne, wcześniej zawsze zaliczało. RE: Nie zaliczanie ofert - CreepyUploader - 11-06-2013 12:49 Kradną 2 RE: Nie zaliczanie ofert - separacja - 11-06-2013 16:54 Mam nadzieję, że to jakieś opóźnienia, jak nie to sprawdzę jak idzie na AC RE: Nie zaliczanie ofert - Symbian - 11-06-2013 17:19 Jak nie zalicza jak zalicza RE: Nie zaliczanie ofert - FireMedia - 11-06-2013 17:21 Odpowiedź jest raczej prosta - zmienne IP, robienie na zmiennym IP jest wykrywane przez reklamodawców i nie zalicza takich leadów bo są to najczęściej fraudy, co z resztą jest także u nas zakazane(pobieranie ze zmiennego IP) RE: Nie zaliczanie ofert - separacja - 11-06-2013 17:23 Ale co z tego . Poszedłem i pobrałem od kolegi, który nigdy tego pliku nie pobierał i wynik ten sam. // Spróbuję ponownie dzisiaj wieczorem, jeżeli wynik będzie taki sam to już będzie podejrzane. :DDD RE: Nie zaliczanie ofert - makingmoney - 11-06-2013 17:33 ... RE: Nie zaliczanie ofert - Bandaid - 11-06-2013 17:47 Cytat: Pompuj pompuj żeby wszystko szło z automatu. Promuj bloga i filmy na yt a zarobisz 10x więcej i nie będziesz musiał przeżywać, że kumpel pobrał i nie doszedł Ci dolarek. Kumplów może zabraknąć a francuzów jest od groma LolSzkoda że ja nie mam kumplów Co do tematu: Nie pierwszy i nie ostatni raz kiedy sieci kantują na leadach. |