Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych (/Temat-Zlece-zdobycie-napisanie-listy-portali-ogloszeniowych-70842) |
Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - Macieqx - 09-06-2013 19:10 Witajcie, szukam osoby, która wykona listę portali ogłoszniowych. Brzmi prosto ? Potrzebuję listę 20 - 100 portali
Dobrym przykładem może być trójmiasto.pl Proszę o podawanie ceny za 1 portal, lub za wszystkie (podać liczbę) Powtarzam : Nie interesuje mnie gumtree, ani inne takie tego typu. Płatność : paypal RE: Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - surfer0700 - 09-06-2013 19:13 mam spis bodajże 150 serwisów ogłoszeniowych, są tam serwisy zarówno takie jak tablica.pl ale i również jakieś typu bydgoszczak itd. jeżeli jesteś zainteresowany to wyslij mi prywatną wiadomość, listę dam Ci całkowicie za darmo. RE: Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - Macieqx - 09-06-2013 19:17 Super, PW już poszło RE: Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - surfer0700 - 09-06-2013 19:19 Lista 142 serwisów ogłoszeniowych wysłana. Zdecydowane 90% z nich nadal działa i prężnie prosperuje RE: Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - Macieqx - 16-06-2013 21:34 Do zamknięcia. Zlecę zdobycie/napisanie listy portali ogłoszeniowych - yazir - 16-06-2013 22:16 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |