Skrypt pod portfolio - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Skrypt pod portfolio (/Temat-Skrypt-pod-portfolio-70837) |
Skrypt pod portfolio - milo - 09-06-2013 17:59 Witam. Ostatnio dobry kolega jednego z moich rodziców poprosił mnie abym wykonał jakąś stronę, na której mógłby zamieścić informacje co do wypożyczalni kajaków. Chce mu zrobic prostą strone, z kiloma podstronami i dlatego poszukuje prostego skryptu pod portfolio. Posiada ktoś może, albo wie gdzie znajde? Prosze nie odsyłac mnie do googli bo troszke szperałem i nic odpowiedniego nie znalazłem... Odp: Skrypt pod portfolio - miniek9090 - 09-06-2013 18:08 A wpisywales w google "darmowy szablon portfolio" ? Najlepiej szukaj w grafice Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 RE: Skrypt pod portfolio - Macieqx - 09-06-2013 21:25 Skrypt jak skrypt, podstrony robisz html + css Galeria - LightBox2 (darmowa, profesjonalnie wyglądająca) Odp: Skrypt pod portfolio - Gremquen - 09-06-2013 21:36 Koledzy dobrze radza. Nie potrzebnie zapychac serwera skryptami php. Jesli sam nie umiesz stworzyc stylu, to poszukaj w google, np. "Free css templates". Sciagnij cos i zedytuj tylko pliki html zeby wyswietlaly twoj tekst. Wysłane z mojego GT-I5510 RE: Skrypt pod portfolio - surfer0700 - 09-06-2013 21:38 Albo taki szablon, albo wordpress i szablonów masz od koloru do wyboru |