![]() |
Bank > PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bank > PayPal (/Temat-Bank-PayPal-70834) Strony: 1 2 |
Bank > PayPal - tester - 09-06-2013 17:33 Wymienię 190zł z Banku za 185zł na PayPal'a Wysyłam z banku ING RE: Bank > PayPal - marcel_kk - 09-06-2013 17:39 Kupiłeś to konto na Allegro ? ( Dołączył: 11-12-2007 ) Posiadasz 45 postów i wszystkie dzisiaj nabite głównie w dziale refback... RE: Bank > PayPal - tester - 09-06-2013 17:45 (09-06-2013 17:39)marcel_kk napisał(a): Kupiłeś to konto na Allegro ? ( Dołączył: 11-12-2007 ) tak kupiłem to konto na allegro , nie spamuj. @Całą transakcję przeprowadzamy przez allegro. RE: Bank > PayPal - tomazzi - 09-06-2013 17:54 zaczyna się akcja znana już z x kont oszustów 1 nabicie postów w dziale reput za klik 2 po spamie temat z wymianą tylko teraz oszust się rozwija - nie zakłada nowego konta tylko kupuje na allegro stare konta sprzed lat ![]() ![]() ![]() ![]() ale po powyższej metodzie działania czy to stare czy nowe konto to wiadomo hu is hu dodatkowo sam możesz poprzez paypal zasilić konto z konta bankowego przelewem expresowym czyli wpłacasz = masz, ale jak się chce kogoś wydymać na kasę na nowym pomyśle i koncie no to się zakłada po znanym spamie temat z wymianą na tym forum kolego nie są sami idioci i twoje kilkaset razy powielane metody oszustwa co starsi stażem i mądrzy z tego forum znają i pamiętają RE: Bank > PayPal - tester - 09-06-2013 18:00 (09-06-2013 17:54)tomazzi napisał(a): zaczyna się akcja znana już z x kont oszustów 1 ) Dział refbacka jest chyba od tego aby klikać w linki ,żeby zdobyć reputy. 2 ) Co ma jedno z drugim spólnego ? Nie jestem oszustem i nie mam zamiaru nikogo oszukiwać ponieważ transakcję chce przez allegro przeprowadzić i wysłać pierwszy .To z zakupem konta był sarkazm dla inteligentnych . RE: Bank > PayPal - szczygielek - 09-06-2013 18:04 to czemu sam nie mozesz sobie zasilić konta PayPal? RE: Bank > PayPal - tomazzi - 09-06-2013 18:05 (09-06-2013 18:00)tester napisał(a):(09-06-2013 17:54)tomazzi napisał(a): zaczyna się akcja znana już z x kont oszustów tak twój punkt 1 - stała znana metoda na x kontach multi oszusta, posty i reputy w tym dziale i po spamie w nim temat z wymianą już nudny i przewidywalny jesteś z tą samą metodą działania tak allegro to siedlisko złodziei, oszustów i kombinatorów więc na prawdę miejsce gwarancji oszukania ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Bank > PayPal - tomazzi - 09-06-2013 18:06 (09-06-2013 18:04)szczygielek napisał(a): to czemu sam nie mozesz sobie zasilić konta PayPal? nie może bo oszust wrócił na starym koncie kupionym na allegro i stała metoda : 1 posty w dziale reput za klik i spam na potęgę w nim 2 po spamie w powyższym dziale temat z wymianą bo być może znajdzie się jeleń do wydymania osobiście dziwie się, że pomimo tylu oszukanych osób taka menda jeszcze jest na wolności, no chyba iż sędzia był łaskawy i dał zawiasy więc po kolejnych przekrętach już pójdzie w końcu siedzieć RE: Bank > PayPal - szczygielek - 09-06-2013 18:09 oj chyba się troszkę wystraszył, aż się wylogował ![]() ![]() RE: Bank > PayPal - tomazzi - 09-06-2013 18:18 (09-06-2013 18:09)szczygielek napisał(a): oj chyba się troszkę wystraszył, aż się wylogował a co innego mu pozostało ??? było chwilę spokoju, myślał może, że nikt już nie pamięta jego metod by oszukać i wrócił na starym koncie ( i tak jestem w szoku jak kombinuje i jakie pomysły ma by oszukiwać) zakupionym na allegro i zrobił coś co na już kilkudziesięciu kontach oszusta na tym forum ja i starsi userzy widziałem za jakiś czas pewnie wróci znowu, szkoda iż mnie nie chce oszukać no chyba, ze mu się specjalnie podłoże ale z dupy mu zrobię nie tylko jesień średniowiecza ale również w kiciu będzie autostradową tirówką 6 pasmową ![]() ![]() ![]() |