Imobile Innovations - prelaunch nowego MLM! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Imobile Innovations - prelaunch nowego MLM! (/Temat-Imobile-Innovations-prelaunch-nowego-MLM-70802) |
Imobile Innovations - prelaunch nowego MLM! - HAUKA - 09-06-2013 09:22 Cześć! Zdarzyło mi się przeglądać ostatnio parę zagranicznych for o podobnej tematyce i właśnie znalazłem coś ciekawego Imobile Innovations jest dość podobne do iLA, nawet back office wygląda całkiem podobnie Imobile innovations oferuje 4 typu produktów: -mobilne strony internetowe -marketing internetowy -marketing na urządzeniach mobilnych -szkolenia dla liderów Członkostwo w programie ma kosztować rocznie 99$, ale póki program jest w fazie prelaunch,nie płacimy nic (do końca fazy zostało 20 dni), a poleconych możemy znaleźć szybko przez system. W imobile innovations zarabiamy na 5 sposobów: -prowizja za sprzedaż, -prowizja za zamówienia naszych poleconych (20%), -iMobile Innovations Teamline Global Bonus Pools, - w 3 kwartale 2013 mają ruszyć też ciekawe nagrody np bonus na samochód, -prowizja za obrót naszej grupy Kwestia zarobków przedstawia się tak jak na grafice poniżej: Gdy zaprosimy 2 osoby dostajemy 100$! Szczegółowy plan kompensacyjny znajdziecie pod tym linkiem: plan kompensacyjny Osobiście myślę że póki nie ponosimy żadnego ryzyka dołączyć jest warto, bo struktura rozwija się w naprawdę ciekawym tempie. Dzięki temu mamy szansę znaleźć się na samym szczycie i właśnie dlatego informuję Was o tym programie tutaj mój reflink Zapraszam do współpracy! email: [email protected] RE: Imobile Innovations - prelaunch nowego MLM! - ddww - 09-06-2013 09:31 Zarejestrowałem się z refa, ale e-mail aktywacyjny coś nie chce dojść... Poczta na o2. Jak aktywuje swoje konto to mam szukać poleconych i jak znajdę 2 to zarobię 100$ tak? Pierwszy raz biorę udział w takim programie i do końca nie ogarniam o co tu chodzi... I co po tych 2 poleconych mam robić? Imobile Innovations - prelaunch nowego MLM! - Hybrid1990 - 01-02-2021 22:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |